05 / 05 / 2024

Fatih dekoratif demir imalatı

Fatih dekoratif demir imalatı

Dekoratif demir imalatı yapan Fatih Profil, yapı sektörüne ferforje, sac mamul, baskılı sac levha, lazer kesim ve montaja hazır panel ürün gruplarında yaklaşık bin standart ürünle hizmet veriyor.

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Netra İnşaat Demir Nakliyat Otomotiv Tekstil Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netra İnşaat Demir Nakliyat Otomotiv Tekstil Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sevil tarafından kuruldu.

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demiröz tarafından kuruldu.

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bünyami Demir ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Muammer İpci tarafından kuruldu.

Sarıkaya Demir İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Demir İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömercan Parlak ve Lokman Parlak ortaklığında kuruldu.

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Toköz, Burhan Tanrıverdi, Fatih Taşdemir, Hayrettin Ankay ve Raşit Fidan tarafından kuruldu.

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah Özkul tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Ayaztaş Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaztaş Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Küçüköner tarafından kuruldu.

Balat'taki Demir Kilise bugün açılıyor!

İstanbul'un Fatih İlçesi'ne bağlı Balat'ta yer alan Demir Kilise (Sveti Stefan Kilisesi), restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün açılıyor..

Fatih dekoratif demir imalatı Haberi

Fatih dekoratif demir imalatı

Geçen yıl üretim parkına yapılan yaklaşık 1 milyon liralık yatırım ile bazı ürünlerde üretim kapasitelerini yüzde 30 artırdıklarını belirten Fatih Profil Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Fatih Filiz, bünyelerine dahil ettikleri fiber lazer kesim makinesi ile kesme sac ürünlerinde hızlı bir ilerleme kaydettiklerini söyledi. 2014'te satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 42 artırdıklarını dile getiren Filiz, bu yıl 38 yeni ürün tasarlayarak kataloglarında bu ürünlere yer verdiklerini bildirdi. Lazer kesim ve kaynak teli ürün grubunda büyümeye ağırlık vereceklerini söyleyen Ömer Fatih Filiz, "2014'te yakaladığımız büyüme ivmesini bu yıl da sürdürmek istiyoruz" dedi. Geçen yıl başladıkları yeni fabrika inşaatının büyük bölümünün tamamlandığı bilgisini veren Filiz, "2015 yılında üretim bölümlerimizden bazılarının OSB'de yer alan bu fabrikaya taşınabilmesi için gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayarak,...