03 / 05 / 2024

Fatih Duruay gölbaşı

Fatih Duruay gölbaşı

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay kimdir? Fatih Duruay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Duruay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Duruay...

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Gölbaşı'na TOKİ müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde konut projesi yapılacağını dile getirdi. 

Gölbaşı yeni yatırımlar ile cazibe merkezi olacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı’nın doğal güzelliklerinin yanı sıra, yeni yatırımlarla da dikkat çektiğini belirtiyor.

Gölbaşı kent yatırım projeleri sürüyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarına yapılan yatırımları inceledi.

Fatih Duruay Gölbaşı'ndaki projeleri anlattı!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Seğmenler Mahallesi sakinlerine sokak iftar programı düzenledi. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçeye yapılacak yatırımları hakkında bilgi verdi.

Ankara Gölbaşı'nda 74 parsel imar planı onaylandı!

GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, ilçedeki imarın kanayan yarası 74 parsel sorununa çözüm getirdi. 1990 yılından beri bütün belediye başkanlarının vaadi olan Gölbaşı Merkezi 74 Parsel ve çevresini ilgilendiren imar planı onaylandı.

Ankara-Konya yolu Gölbaşı geçişi için protokol imzalandı!

Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde proje çalışmaları için düzenlenen protokol imzalandı. Protokol KGM adına Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından imzalandı.

Ankara Gölbaşı Hacılar'da tapular sahiplerini buldu!

Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Hacılar Mahallesinde tapu dağıtım töreni düzenlendi. Duruay, törende yaptığı konuşmada, Hacılar Mahallesinin imar çalışmalarının tamamlandığı ve bugün tapularının dağıtıldığını ifade etti.

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kuracak!

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kurulması için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Fatih Duruay açılacak üretim tesisiyle ilgili açıklama yaptı.

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Fatih Duruay gölbaşı Haberi

Fatih Duruay gölbaşı

Fatih Duruay kimdir?

Fatih Duruay, 1963 yılında Ankara Gölbaşı’nda doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada yüksek öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi yerel yönetimler bölümünü ön lisans olarak, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetim bölümünde lisans eğitimini alarak tüm dönemlerde yüksek onur belgeleri almaya hak kazanarak tamamladı.


Lise ve yüksek öğrenim süreçleri arasında aile şirketinde uzun yıllar yöneticilik ve koordinatörlük yaptı. Mart 1993 yılında Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcılığı ile başlayan aktif siyasi hayatına 1999 yılında Fazilet Partisi Gölbaşı İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam ettirdi. Aktif siyasi hayatı içerisinde Ankara İl Genel Meclis Üyeliği (1994-1999), Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği (2009-2014) görevlerinde bulundu.


Gönüllü çalışmalar ve sivil toplum faaliyetleri içinde genç yaşlardan itibaren aktif olarak bulunmuş ve bugüne değin muhtelif...