24 / 07 / 2024

fatih emre çakmak

fatih emre çakmak

Bordo Boya Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Emre Çakmak tarafından 21 Mart 2016 tarihinde 20 bin TL sermaye ile İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak tarafından kuruldu.

Öz Enerji Vinç Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öz Enerji Vinç Platform Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Yüksel Çakmak ortaklığında kuruldu.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Eray Deli ve Fatih Emre Aydın ortaklığında kuruldu.

Alimhan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alimhan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mutlu ve Fatih Emre Alas tarafından kuruldu.

Kaizen Group İnşaat Gıda Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaizen Group İnşaat Gıda Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çakmak tarafından kuruldu.

Teona Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teona Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeliyle Fatih Emre Temelci tarafından kuruldu.

Bordo Boya Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bordo Boya Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Emre Çakmak tarafından 21 Mart 2016 tarihinde 20 bin TL sermaye ile İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Yeditepe Üniversitesi Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi açıldı!

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Buket Erer Del Castello, kemik iliği nakli yaptığı 11 yaşındaki Emre Çakmak ve ailesiyle birlikte düzenlediği basın toplantısında merkez hakkında bilgi verdi.

Fatih Mustafa Paşa Han'ı 6 milyon TL'ye satılık! İcradan!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Fatih İlçesi, Mercanağa Mahallesi, Çakmakçılar Yokuşu ve Fincancı Mevkii, 339 ada, 1 parselde yer alan 644 metrekare alanlı Mustafa Paşa Han'ın tamamını satışa sunuyor

Eminönü ve Beyazıt dahil Fatih'te trafik tek yönde akacak!

Tarihi yarımada olarak bilinen, Eminönü, Sirkeci, Sultanahmet, Gülhane ve Beyazıt 'ın da içinde  yer aldığı Fatih ilçesinde trafiği rahatlatmak için bin 600 sokak ve caddede 'tek  yön' uygulamasına geçiliyor.

İstanbul Vakıflar 'dan Fatih 'te 35 yıllığına kiralık mektep!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü Fatih Emin Sinan Mahallesi Silahtar Mektebi Sokak 'taki mektep vasıflı vakıf kültür varlığını ihaleye çıkardığını açıkladı

fatih emre çakmak Haberi

fatih emre çakmak


Bordo Boya Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile İstanbul Ümraniye'de Fatih Emre Çakmak tarafından kuruldu. 



İş konusu;

 1.İnşaat malzemeleri, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2.Her türlü boya ve boya yan sanayi ürünlerinin alımı , satımı ,imalatı , ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü sanayi  ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. 3.Her türlü boya ve boya...