02 / 05 / 2024

Fatih Gökkaya

Fatih Gökkaya

Kaleiçi Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Fatih Gökkaya tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım 2014 tarihinde Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi'nde kuruldu.

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Gökkaya tarafından kuruldu.

Gökkaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zahide Gökkaya tarafından kuruldu.

Bohem Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bohem Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gül tarafından kuruldu.

Ezra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ezra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gün tarafından kuruldu.

Cake İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cake İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedel ile Fatih Güloğlu ve Turan Serdar Güloğlu ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 29.4 milyon TL'ye satılık 59 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Avcılar, Bakırköy, Büyükçekmece, Fatih, Güngören, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine'ye ait gayrimenkulleri 29 milyon 380 bin 975 TL'ye satıyor.

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Fatih Gültekin tarafından kuruldu.

Taf Peyzaj Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taf Peyzaj Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Zümre ve Fatih Güler ortaklığında kuruldu.

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gül tarafından kuruldu.

Agf Gayrimenkul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agf Gayrimenkul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gülteki tarafından kuruldu.

Koronavirüs gayrimenkulde 4 sınıfı etkilemedi!

EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Kıdemli Direktörü Gün Gökkaya, koronavirüsün gayrimenkulde 4 sınıfı deviremediğini ifade etti. Gökkaya, koronavirüse daha dayanıklı gayrimenkul sınıflarını açıkladı...

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güner tarafından kuruldu.

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Açıkca ve Fatih Gündüz tarafından kuruldu.

Fatih Gökkaya Haberi

Fatih Gökkaya

Kaleiçi Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Fatih Gökkaya tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Kaleiçi Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların bina, yol, köprü, baraj, gölet vb. gibi her türlü inşaat işlerini yapmak ve bunlar ile ilgili altyapı işlerini yapmak, taahhüt işlerine girmek her türlü ihalelere katılmak. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat.


Kaleiçi Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi, Sarıgelin Sokak,...