03 / 05 / 2024

fatih haliç caddesi

fatih haliç caddesi

Fatih Haliç Caddesi ve Fatih Camii önü düzenleme inşaatı yapım işi ihalesi 18 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

El Haliç Emlak Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haliç Emlak Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  200  bin TL sermaye bedeli  ile Ied A.R.A tarafından kuruldu.

Murat Ongun'dan Fatih Vatan Caddesi'ndeki araziye ilişkin açıklama!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanlığınca el konulan, eski İBB yönetimince satın alınan Fatih Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı araziye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Haliç Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Haliç Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Fatih'te tarihi surların bir bölümü çöktü!

İstanbul Fatih'teki Karagümrük Mahallesi Kaleboyu Caddesi üzerindeki tarihi surların bir bölümü çöktü.

Fatih'te yangında 4 katlı metruk bina yıkıldı!

Fatih Nişancı Mahallesi Türkeli Caddesi'nde yer alan 4 katlı binada yangın çıktı, ahşapların yanması sonucunda bina tamamen yıkıldı...

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Küçükçekmece Yalı Caddesi Kavşak Ön Projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Cadde Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı arazi semt parkı olacak!

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Vatan Caddesi Molla Gürani Mahallesi'ndeki mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait olan dev arazi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Fatih'teki tartışmalı araziye park yapılacak!

İstanbul'un Fatih ilçesinde yer alan Vatan Caddesi Molla Gürani Mahallesi'ndeki mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait olan dev arazi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Fatih'teki dev araziyle ilgili önemli gelişme!

İstanbul'un Fatih ilçesindeki Vatan Caddesi'nde Burger King ve Migros'un yer aldığı arazi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Peki yıllardır tartışmalara konu olan araziye ne yapılacak?

Haliç İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Karagöz ve Ayad Noorı tarafından kuruldu. 

Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü!

Fatih Gedikpaşa Caddesi Neviye Sokağı'nda, uzun süredir kullanılmayan 3 katlı binada çökme meydana geldi. Yıkılan binayı gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber verdi.

fatih haliç caddesi Haberi

fatih haliç caddesi


Fatih Haliç Caddesi ve Fatih Camii önü düzenleme inşaatı yapım işi açık artırma usulüyle ihaleye çıkacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. İşin süresi yer tesliminden itibaren 150 takvim günüdür. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter ek hizmet binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler sitesi Kasım Sk. No:62 kat: 4 Merter Güngören / İstanbul'da ihale gerçekleştirilecek.


İlan detayı için