05 / 05 / 2024

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Öztop tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Avcılar, Cihangir Mahallesi, Ekin Sokak 'ta kuruldu.

Armopol Yapı Ve İzolasyon Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Armopol Yapı Ve İzolasyon Sanayi Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sururi Doğruer tarafından kuruldu.

İzomees İzolasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzomees İzolasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Diken tarafından kuruldu.

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Tali tarafından kuruldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demiröz tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Brc İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brc İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Burcu Altaş tarafından kuruldu.

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Barmak tarafından kuruldu.

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Bak tarafından kuruldu.

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeker tarafından açıldı.

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Öztop tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Avcılar, Cihangir Mahallesi, Ekin Sokak'ta kuruldu.


Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin, izolasyon malzemelerinin imalatını, ithal ve ihracatı ile toptan ve perakende ticaretini yapabilir. 2. Şirket her türlü özel ve resmi kurumlara ait inşaatların yapımını üstlenebilir, her türlü binaların, temel, dış cephe, balkon teras, çatı, havuz, iç mekanların, bakım ve onarımını, tadilat ve izolasyonunu, mantolama, ısı yalıtımı, ses yalıtımı, nem ve su yalıtım işlerini, bina cephesi kaplama işlerini, boya badana işlerini yapabilir.  3. Her türlü dış cephe kaplamalar, cam mozaikleri, seramik mermer, cam ve metal giydirme malzemeleri ve aksamlarının imalatı, ithalatı,...