19 / 05 / 2024

Fatih Karagümrük Mahallesi imar tadilatı

Fatih Karagümrük Mahallesi imar tadilatı

Fatih'in Karagümrük Mahallesi, 2599 ada, 262 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Fatih Molla Aşkı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Fatih ilçesi, Molla Aşkı Mahallesi, 2636 ada, 3 ve 4 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

Fatih'te tarihi surların bir bölümü çöktü!

İstanbul Fatih'teki Karagümrük Mahallesi Kaleboyu Caddesi üzerindeki tarihi surların bir bölümü çöktü.

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Fatih Karagümrük Mahallesi imar tadilatı askıda!

Fatih'in Karagümrük Mahallesi, 2599 ada, 262 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ağrı Gürbulak Gümrük Kapısı Genişletme projesi için kamulaştırma!

Ağrı İli, Doğubayazıt ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Gürbulak Gümrük Kapısı Genişletme Projesi Kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fethi Yaşar, Yakacık Mahallesi’nin imar planını inceledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi’ni ziyaret etti.Yakacık Mahalle Muhtarlığı’nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı.

Fatih Karagümrük Mahallesi imar tadilatı Haberi

Fatih Karagümrük Mahallesi imar tadilatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih İlçesi, Karagümrük Mahallesi, 2599 ada, 262 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26 Şubat 2018 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı. 

Plan değişikliği onama sınırı içindeki alan sosyal kültürel tesis alanı olup imar tadilatı 28 Mayıs 2018 tarihine kadar askıda kalacak.


İmar planı için...