05 / 05 / 2024

fatih karagümrük statı son durum

fatih karagümrük statı son durum

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

Fatih Ersin Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Ersin Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ersin tarafından kuruldu.

Kanada'dan ABD'ye gümrük vergisi misillemesi

Kanada Başbakan Yardımcısı Freeland, ABD'nin Kanada'dan ithal ettiği alüminyuma yüzde 10 gümrük vergisi uygulama kararının ardından, 2,7 milyar dolar değerindeki Amerikan alüminyum ürünlerine yönelik yeni gümrük tarifesi uygulanacağını duyurdu.

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

Ticaret Bakanlığından gümrük vergisi haberlerine ilişkin açıklama!

Ticaret Bakanlığı, yerli üretimin korunması ve desteklenmesi amacıyla bazı tarım ürünleri ithalatındaki gümrük vergilerinde düzenlemeye gidildiğini, bu kararın kesinlikle gümrük vergilerinde bir indirim anlamına gelmediğini bildirdi.

O ürünlerde ek gümrük vergisi oranları yeniden belirlendi!

Toplam 115 gıda ürününün çeşitli ülke ve ülke gruplarından ithalatına uygulanacak ek gümrük vergisi oranları yeniden belirlendi.

Türkiye'nin gümrük sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Türkiye'nin gümrük sorunu çözülmeli!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4  maddelik analizi...

Fatih'te tarihi surların bir bölümü çöktü!

İstanbul Fatih'teki Karagümrük Mahallesi Kaleboyu Caddesi üzerindeki tarihi surların bir bölümü çöktü.

ABD Fransa'ya ilave yüze 25 gümrük vergisi uygulayacak!

ABD, Fransa'nın Amerikan teknoloji devlerine dijital hizmet vergisi getirmesine yanıt olarak ülkeye ilave yüzde 25 gümrük vergisi uygulayacak.

fatih karagümrük statı son durum Haberi

fatih karagümrük statı son durum

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, kırmızı-siyahlı ekibin sezon sonuna kadar iç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağını ve Fatih Karagümrük'ün yeni stadı için güzel gelişmeler olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; sezon başında iç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını açıkladıklarını hatırlatan başkan Hurma, "İlk 2 maçımızı da orada oynadık. Fakat Olimpiyat Stadı'nın zemininin bozulmasından dolayı ve Şampiyonlar Ligi finali olacağı için zemin bakıma alındı. Zemin bakıma alınınca biz de gurbetçi gibi olduk. Her hafta başka bir statta oynamak zorunda kaldık. Şimdi zemin çalışması bitti, tekrar dönüyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Fatih Karagümrük'ün kendine ait yeni stadına kavuşması için olumlu gelişmeler olduğunu aktaran Hurma, "Sayın Bakanımız bu konuda çok ciddi şekilde çalışıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın...