16 / 05 / 2024

Fatih Projesi en düşük teklif

Fatih Projesi en düşük teklif

Fatih Projesi kapsamında 41 bin 996 okula alınacak 347 bin 367 akıllı tahta için en düşük teklifi 999 milyon 722 bin 226 lira ile Vestel verirken, yazıcılar için en düşük teklif 96 milyon 359 bin 58 lira ile OYAK Teknoloji'den geldi.

Ruşenoğlu Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruşenoğlu Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  150 bin  TL sermaye bedeli ile Fatih Ruşen, Rıdvan Ruşen Sebahattin Ruşen tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul için referandum yapılır mı?

Son günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da açıklamalarda bulunmasıyla Kanal İstanbul projesi en çok konuşulan konulardan oldu. Peki pek çok tartışmaya sebep olan proje için referandum gündeme gelir mi?

Emlak Konut GYO'nun 2020'de en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut GYO 2020'de toplam 15 milyar 151 milyon 110 bin 811 TL'lik satış yaptı. Peki Emlak Konut'un en çok satış yapan projesi hangisi?

Marmara için ürküten senaryo!

Marmara'da beklenen büyük deprem yeniden gündeme geldi. Beklenen Marmara depreminde 1 milyon kişinin evsiz kalacağını belirten İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, en büyük hasarı İstanbul’a vereceğini, 600-650 bin binanın zarar göreceğini ve 3-4 milyon insanın etkileneceğini söyledi.

Fatih Projesi meclis gündeminde!

Fatih Projesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatih Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Fatih Projesi'nin akıbetine ve proje kapsamında yapılan harcamalar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Konut GYO'nun yılın ilk yarısında en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut GYO 2020'nin ilk yarısında toplam 10 milyar 198 milyon 816 bin TL'lik satış yaptı. Peki Emlak Konut GYO'nun en çok satış yapılan projesi hangisi oldu?

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Fatih Projesi meclis gündeminde!

Fatih Projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Konut'un en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019'da toplam 3 milyar TL'lik satış yaptı. Peki Emlak Konut'un en çok satış yapan projesi hangisi?

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

3S Firuze Konakları'na Tamamlanmış En İyi Konut Projesi ödülü!

Gayrimenkul sektörünün bütün paydaşları Sign of the City Awards’da bir araya geldi. Ödül töreninde 3S Firuze Konakları "Tamamlanmış En İyi Konut Projesi" ödülüne layık görüldü…

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Fatih Projesi en düşük teklif Haberi

Fatih Projesi en düşük teklif


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının, Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında satın alınacak "akıllı tahta" ve "yazıcı" ihalesinin pazarlık görüşmelerinde 347 bin 367 akıllı tahtayı içeren birinci kısmına en düşük teklifi 999 milyon 722 bin 226 lira ile Vestel Elektronik verirken, yazıcıları içeren ikinci kısım için en düşük teklif 96 milyon 359 bin 58 lira ile OYAK Teknoloji AŞ'den geldi.


Fatih Projesi kapsamında 41 bin 996 okul için alınacak 347 bin 367 "akıllı tahta", 13 bin 645 çok fonksiyonlu A3 yazıcı ve 28 bin 351 çok fonksiyonlu A4 yazıcı ihalesinin pazarlık görüşmeleri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Konferans Salonu'nda yapıldı. 


Komisyon Başkanlığını Haberleşme Genel Müdür Yardımcısı İlhami Türkay'ın yürüttüğü görüşmelerin ikinci turunda, 1 milyar 458 milyon 437 bin 753...