29 / 04 / 2024

Fatih Selim ÖZBAKIR kimdir

Fatih Selim ÖZBAKIR kimdir

Hükümetin konut hesabı uygulaması çalışmalarında son aşamaya gelindi. Gayrimenkul sektöründe hizmet veren uzmanlar konut desteği uygulamasını değerlendirdi.

Fatih Yavuz Sultan Selim Mahallesi imar planı askıda!

Fatih İlçesi'ne bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan askıya çıktı..

Mavi Konak Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Konak Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Fatih Selim Kangel ortaklığında kuruldu.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Keçiören trafiğini ve Fatih Köprüsü'nün yükünü önemli ölçüde rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışını yapacak.

Esenler'de Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi açılıyor!

Fatih İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde oluşturulan ve şehit Mehmet Selim Kiraz'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışı, şehit savcının babasının katılımıyla yapılacak.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son hali!

Boğaz’ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

1944 yılında Süleymaniye ve Sultan Selim semtlerinin imar planı hazırlanmış!

1944 yılında Fatih'in iki semti olan Süleymaniye ve Sultan Selim için imar planı hazırlanmış. İmar planına göre Süleymaniye Cami'nin etrafı tanzim edilecekmiş. Sultan Selim'den Haliç sahillerine inecek saha tanzim edilecekmiş.

Fatih su kesintisi 1 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesi Cibali ve Yavuz Sultan Selim mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Fatih su kesintisi 1 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Cibali ve Yavuz Sultan Selim mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih su kesintisi 10 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih İlçesi Cibali ve Yavuz Sultan Selim mahallesindeki şebeke hattı arızası nedeniyle 10 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 12:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor

Yavuz Sultan Selim Camii'nin duvarları dökülüyor!

Fatih'teki tarihi Yavuz Sultan Selim Camii'nin duvarları yoldan geçenlerin üzerine dökülüyor

WhiteandSoft By Fatih Kıral yorganları soğuğu yatağınıza sokmuyor!

‘Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır' sözünü boşuna dememişler. Mart ayının yalancı güneşine aldanmak istemiyorsanız şimdiden önleminizi alın ve üzerinize her zaman sıcak tutacak WhiteandSoft By Fatih Kıral yorganlarından birini alın

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

Fatih Selim ÖZBAKIR kimdir Haberi

Fatih Selim ÖZBAKIR kimdir

 

Hükümetin konut hesabı uygulaması çalışmalarında son aşamaya gelindi. Konut hesabı uygulaması ile ev sahibi olmayan vatandaşların konut edinmeleri için devlet tarafından destek sağlanacak. Konut hesabı açtıranlara 15 bin tl’ye kadar katkı sağlanacak. Devlet katkısından faydalanabilmek için, ev alana kadar 3 yıl boyunca hesaba düzenli ödeme yapılması gerekiyor. Bu şartları yerine getirenler, ev aldıkları tarihte hesapta biriken paranın yüzde 20'sine kadar devlet katkısı alabilecek.

Gayrimenkul sektöründe hizmet veren uzmanlar konut desteği uygulamasını değerlendirdi.


 Canan KÜÇÜKSÖZEN - Re/MAX Güven – Broker:


“Güzel bir uygulama olarak gündeme geldi. Fakat bunun ne kadar uygulanabilir olduğunu tartışmak gerekiyor.  Biz birey olarak bir konut satın almak istediğimizde ne yapmak isteriz? Konut stokunu eritmek amaçlı benim konut ihtiyacım varsa devletin de böyle bir desteği varsa ben gidip o konutumu...