15 / 05 / 2024

fatih şişoğlu ile Şerife Aydın

fatih şişoğlu ile Şerife Aydın

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı arasında canlı yayında gerilim!

İstanbul Sanayi Odası'nın temmuz ayı olağan toplantısına MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan arasındaki gerilim damga vurdu.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi Hacı Satı Aydın hayatını kaybetti...

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Çöken Yağcıoğlu Sitesi ile ilgili şok iddia: Tabutun içinde yaşıyormuşuz!

İzmir'i derinden etkileyen depremde yıkımı gerçekleşen ve enkazı altından 8 kişinin cansız bedeni çıkartılan Yağcıoğlu Sitesi B bloktaki çatlakların boyayla kapatıldığı söylendi.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

fatih şişoğlu ile Şerife Aydın Haberi

fatih şişoğlu ile Şerife Aydın

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu ile nişanlandı.


Şerife Aydın ile Fatih Şişoğlu'nun nişanı dün akşam (7 Mayıs 2017 Pazar) saat 19:00'da aile arasında düzenlenen törenle gerçekleştirildi. 


Evliliğe ilk adımlarını atan genç çifte Emlakkulisi.com ailesi olarak mutluluklar...