05 / 05 / 2024

Fatih Topaloğlu

Fatih Topaloğlu

Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Topaloğlu, Erkan Topaloğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Pen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Pen Yapı Denetim Limited Şirketi, Fatih Topaloğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık 2013 tarihinde Pendik, Batı Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi'nde kuruldu

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde yer alan 6 adet konut, 1 ahşap ev ve karakolhaneyi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu ve Yaşar Sürücü ortaklığında kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Metalux Tasarım Proje Ve Üretim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metalux Tasarım Proje Ve Üretim Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ahmet Günay, Fatih Şulekoğlu, Talha Yılmaz ve Veli Akkuş ortaklığında kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Fatih Topaloğlu Haberi

Fatih Topaloğlu

Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Topaloğlu, Erkan Topaloğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-      Yurt içinde ve yurt dışında bina, altyapı, Liman, hava limanı, yol, elektrik ve su tesisleri, kanalizasyon, demiryolu, tünel, geçit, köprü, metro sistemi, baraj, termik ve hidroelektrik santralleri yapımı vs gibi her türlü inşaat işleri yapmak.  B-      Her türlü bina, tarihi eser restorasyonu, kopyalaması, onarımı, yenilemesi,  kemer cephe tasarım uygulaması ve çevre düzenlemesi işleri yapmak. C-      Prefabrik yapı sistemleri geliştirmek ve bu amaçla prefabrik elemanlar üretecek tesisler kurmak D-      Her türlü inşaat, emlak ve emtia alım satımı ile dekopaj işleri ve...