10 / 05 / 2024

fatih topkapı astılık daire

fatih topkapı astılık daire

Avrupa Konutları Kale fiyat bilgisi kapsamında daireler 515 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede 599 tane daire bulunuyor.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Dede tarafından kuruldu.

İnnsupp İç ve Dış Ticaret Sağlık Turizm İnşaat Madencilik Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

İnnsupp İç ve Dış Ticaret Sağlık Turizm İnşaat Madencilik Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sultan Küskü, Onur Aycibin, Serment Aycibin ve Yunus Emre Cevahiroğlu tarafından kuruldu. 

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şin tarafından kuruldu.

Bosphorus Yatçılık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Yatçılık Turizm Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Erol ve Tuğrul Gökçe tarafından kuruldu.

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büker ve İsmail Parlar tarafından kuruldu. 

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Nayki tarafından kuruldu.

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abubaker M. Turkıy ve D. Mehmet Hayri Ersan tarafından tarafından kuruldu.

Reborn Turizm Seyahat Reklam İnşaat Taşımacılık Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Reborn Turizm Seyahat Reklam İnşaat Taşımacılık Ticaret ve Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Güler Tekin tarafından kuruldu.

Sloo Kuyumculuk Turizm Havacılık Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sloo Kuyumculuk Turizm Havacılık Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Selim Silov tarafından kuruldu.

fatih topkapı astılık daire Haberi

fatih topkapı astılık daire

Avrupa Konutları Kale fiyat bilgisini vermeden önce projeden bahsedelim. Topkapı - Cevizlibağ E-5 üzerinde hayata geçirilen projede 599 tane daire yer alıyor. Proje Artaş İnşaat imzası ile yükseliyor.


Avrupa Konutları Kale projesi 37 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Avrupa Konutları Kale projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak. Projede toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel banka kredisiyle 120 aya kadar vadelendiriliyor. 


Avrupa Konutları Kale projesi içerisinde açık spor alanları, çocuk oyun alanı, 2 adet kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Avrupa Konutları Kale fiyat

1+1 dairelerin fiyatı 515 bin TL ile 591...