03 / 05 / 2024

fatihsultan mehmet mahallesi kentsel dönüşüm

fatihsultan mehmet mahallesi kentsel dönüşüm

Armutlu, 20 Ocak 2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren karar ile kentsel dönüşüm bölgesi ilan edildi. Buna göre Sarıyer, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Armutlu sınırları içerisinde kalan 140 hektarlık alan yeniden dönüştürülecek…

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 4192 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1151 Ada 75, 77, 172, 173 ve C Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 7701 ada, 2 parsel ile Mecidiye Mahallesi, 157 ada, 11 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Mehmet Sait Başdaş'tan imar planı tepkisi!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, yaklaşık olarak 11 senede 61 bin kişinin İzmir'in merkezindeki Konak ilçesini terk ettiğini söyledi. Başdaş, "111 mahallesi bulunan Konak'ın 75 Mahallesinde doğal gaz yok. Çünkü imar planları yok" dedi.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Mehmet Murat Çalık: Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim!

Beylikdüzü'nün Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "7 sene hiçbir personele maaş vermesem, çöp toplamasam Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim" dedi...

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1761 ada, 1, 2, 3, 4 parseller, 1762 ada, 1, 2 parseller ve 2 ada, 38 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

İBB'den Beyoğlu'nda 1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Kadımehmet Mahallesi'nde yer alan arsayı 1 milyon 4 bin TL bedelle satışa çıkardı.

fatihsultan mehmet mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

fatihsultan mehmet mahallesi kentsel dönüşüm

Armut’lu resmen kentsel dönüşüm bölgesi olarak ilan edildi. İstanbul Sarıyer, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Armutlu sınırları içerisinde bulunan140 hektarlık alan riskli bölge olarak kabul edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 17/12/2012 tarihli ve 2201 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altında Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2’nci maddesine göre Bakanlar Kurulu’nca 24/12/2012 tarihinde kararlaştırıldı. Buna göre 20 Ocak 2013’te Resim Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren karar ile Armutlu riskli alan bölgesi ilan edildi.

Krokiyi görüntülemek için