19 / 07 / 2024

Fatma Alikılıç

Fatma Alikılıç

Simya Gayrimenkul Geliştirme Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emrah Ateş, Fatma Alikılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta kuruldu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fatma Altınyüzük tarafından kuruldu.

Evde canı sıkılınca bileziklerini sattı, şimdi 5 milyonluk serveti var

Antalya'da yaşayan 43 yaşındaki Fatma Öncel, 15 yıl önce evde sıkıldığı için 4 bileziğini satıp 1 inek aldı. 15 yıl sonra ise Öncel'in 5 milyon liralık serveti var.

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arı tarafından kuruldu.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Aykut Yavuz, Fatma Betül Özden ve Hasan Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

N Özkaymak Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Özkaymak Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nurhayat Özkaymak tarafından kuruldu.

Karagenç İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Karagenç İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Işıl Karagenç tarafından kuruldu.

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

Fatma Alikılıç Haberi

Fatma Alikılıç

Simya Gayrimenkul Geliştirme Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emrah Ateş, Fatma Alikılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Simya Gayrimenkul Geliştirme Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri...