16 / 05 / 2024

fatma aylin sesnelioğlu

fatma aylin sesnelioğlu

Almira Yat İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi, 17 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Fatma Aylin Resnelioğlu tarafından kuruldu...

Almira Yat İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almira Yat İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi, 17 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Fatma Aylin Resnelioğlu tarafından kuruldu...

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Harbutoğlu Yazılım Oto İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbutoğlu Yazılım Oto İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Aylin Harbutoğlu tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

TBB'den borçlu belediyelere müjde!

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, koronavirüs nedeniyle, İller Bankası üzerinden borçlu belediyelerden yapılan kesintilerin yapılmayacağını açıkladı.

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Ayşe Zerek, Emine Aksoyer, Evren Sarı ve Fatma Sarı ortaklığında kuruldu.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ethem  Demircioğlu ve Fatma Şahver Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

 Raşa İnşaat Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raşa İnşaat Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Süleymanoğlu tarafından kuruldu.

Hızır Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Fatma Mollahüseyinoğlu tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

fatma aylin sesnelioğlu Haberi

fatma aylin sesnelioğlu

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, 1618 sayılı seyahat acenteleri kanunu uyarınca acentelik belgesi almak yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak yerli ve yabancı turistleri konaklatmak tur düzenlemek  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kartal Cumhuriyet Mahallesi Kartal Caddesi Yakacık Contry Sitesi Daire: 6 Blok NO: 31G Daire: 2 adresinde faaliyete geçirildi. 17 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Fatma Aylin Resnelioğlu tarafından...