05 / 05 / 2024

Fatma Çalış

Fatma Çalış

Teklink Bilişim ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi Kocasinan Şubesi, Fatma Çalış Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Fatma Varank'tan düşük faizli konut kredisi sinyali!

Konut alımlarında tekrar düşük faizli kredi imkanı sağlanması yönündeki taleple ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, "Pandemi sonrası, yaz aylarında piyasaların rahatladığı bir süreçte yeniden ortak bir çalışma değerlendirilebilir" dedi.

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi!

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi. TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Yüksek teknolojiyi ve akıllı şehirleri deprem başlığıyla çok hızlı bir şekilde koordine etmek gerekiyor'' dedi.

Gaziantep'te iş yeri kapanan esnaftan kira alınmayacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pandemi süresi boyunca iş yeri kapanan esnaftan kira alınmayacağını açıkladı. 

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

Fatma Berrin Takavcı kimdir?

Eylül 2019 itibari ile KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri olan Fatma Berrin Takavcı kimdir? Fatma Berrin Takavcı daha önce hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı?

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Döviz kuruyla alınan kira, perakendecileri zora sokuyor!

BMD’nin düzenlediği "Perakendede Kadının Gücü" etkinliğine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu katıldı.

Fatma Şahin'den öğretmenlere konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir olarak öğretmenlere yönelik konut projesi üzerine çalıştıklarını belirtti.

Gaziantep'te metro çalışmaları hızlandırıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kente metro hattı yapımı için çalışmalarını hızlandırdı.

Hançerli Fatma Sultan Medresesi'nde sona gelindi!

Bursa’yı çağdaş bir geleceğe taşırken, kentin kültürel değerlerini de gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi tarafından, yeni bir kültür merkezi olarak, Yıldırım İlçesi’ne kazandırılacak Hançerli Fatma Sultan Medresesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Gaziantep Kuzey Şehir projesinde çalışmalar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Türkiye’ye örnek olacak projelerinden biri olan “Kuzey Şehir” projesinde çalışmalar başladı.

Fatma Çalış Haberi

Fatma Çalış

Teklink Bilişim ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi Kocasinan Şubesi, Fatma Çalış Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu. 


Teklink Bilişim ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi Kocasinan Şubesi iş konusu; Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 


Teklink Bilişim ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi Kocasinan Şubesi adres: Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi, Kuşçu Sokak,...