17 / 05 / 2024

Fatma Ekinci

Fatma Ekinci

Piramt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Fatma Güldemet Sarı, Bülent Tüfenkci'ye vekalet edecek!

Bülent Tüfenkci'nin yerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fatma Toru: Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel’de düzenlenen programda AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile Meram Belediyesi Meclis Üyelerine sunum yaptı. Toru, "Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik" dedi.

Süzer Grubu'nun acı günü! Fatma İnceler vefat etti!

Süzer Grubu çalışanlarından Şebnem İnceler'in annesi Fatma İnceler hayatını kaybetti. Fatma İnceler'in cenazesi bugün Edirne Eski Camii'nde kılınacak ikindi namazını takiben Edirne Yenişehir Mezarlığı'na defnedilecek.

Tahir Tellioğlu: Fatma Güldemet Sarı, Adana için büyük şans!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat sektörünün bölge ekonomisi için önemli olduğunu belirtti, "Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Adana için şans" dedi

Aziz Kocaoğlu, Fatma Güldemet Sarı’yla görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yla görüşen Başkan Aziz Kocaoğlu, Bakanlıkta bekleyen konuları gündeme getirdi. Masadaki en önemli madde, Büyük Körfez Projesi’ne ilişkin ÇED süreci oldu.

Fatma Güldemet Sarı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın bugün Belçika'ya gidecek olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye vekâlet edecek. Tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Fatma Güldemet Sarı Erzurum'daki restorasyonu inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, bir dizi temaslarda bulunmak üzere yarın Erzurum’a gelecek. Sarı, Erzurum kalesi çevresinde devam eden tarihi konutların restorasyon çalışmasını yerinde inceleyecek.

Fatma Güldemet Sarı: Sur içi toplu konut alanı değildir!

Fatma Güldemet Sarı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yapılacak çalışmalara ilişkin "Sur içi toplu konut alanı değildir. Sur içi kentsel sit alanıdır. Orada yapılan yapılaşma belirli bir düzen içerisinde olacaktır" dedi.

Piramt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Nesim Ekinci: Mersin imar planları meclisten geçmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci: "Kentsel dönüşümün ilk şartı olan 5 binlik imar planı Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçmeden sektörümüz rahat bir nefes alamayacak." dedi.

Fatma Güldemet Sarı: Doğu'da sokak sokak tespit yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, doğu illerindeki operasyonların sona ermesinin ardından terör zararlarının sokak sokak tespit edileceğini söyledi. Sarı, “Diğer bakanlıklarla da işbirliği içinde olacağız” dedi

Fatma Güldemet Sarı, Milli Savunma Bakanlığı'na vekalet edecek!

Milli Savunma Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Hasan Tahsin Usta, Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret etti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı'ya Gaziosmanpaşa'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi

Fatma Ekinci Haberi

Fatma Ekinci

Piramt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu. 


Piramt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. bYurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...