02 / 05 / 2024

Fatma Hatun EvleriFatma Hatun Evleri nerede

Fatma Hatun EvleriFatma Hatun Evleri nerede

Cazip konumu ve fiyatlarıyla dikkat çeken Fatma Hatun Evleri'nde teslimler başladı.Tamamı 178 metrekare 3+1 dairelerden meydana gelen Fatma Hatun Evleri Samsun İlkadım Karasamsun Mahalesi’nde inşa ediliyor...

Meram'a Fahrünnisa Hatun Kompleksi geliyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Mevlana Hazretleri’nin kadın müritlerinden Fahrünnisa Hatun Zaviyesi’nin yanında yapacakları kompleks ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Meram Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı...

Fatma Güldemet Sarı: Sur'a konut da yapılacak otel de!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakam Fatma Güldemet Sarı, önceki gün katıldığı bir televizyon programında, terörün yakıp yıktığı il ve ilçelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanlığı'na vekalet edecek!

Bugün Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığı'na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fatma Güldemet Sarı: Türkiye'de sürekli büyümenin mimarı müteahhitlerdir!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM'de inşaat sektörünün aktörlerini yemekte buluşturdu. Yemeğe katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Türkiye'de kesintisiz büyümenin mimarı müteahhitlerdir" dedi

Fatma Güldemet Sarı MIPIM fuarına katıldı!

Türk firmaları ve belediyelerinin adeta çıkarma yaptığı Mipim Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, “Dünya Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini keşfediyor” dedi.

Fatma Toru geleceğin mimarlarıyla buluştu!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya Ticaret Odası (KTO) karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Fatma Toru: Rant elde etmek isteyenler için şehri kurban etmeyiz!

Kentsel dönüşümün bir rant aracı olmadığını vurgulayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, rant elde etmek isteyenlerin düşüncesi için şehri kurban etmeyeceklerinin özellikle altını çizdi.

Fatma Güldemet Sarı, Esenler Kentsel Dönüşüm Konutları'nı inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Fatma Güldemet Sarı, Esenler'e Kentsel Dönüşüm Konutları'nı incelemeye geliyor. Bakan Sarı 10 Mart'ta Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nı yerinde inceleyecek.

Fatma Koç'un en büyük hayali tek odalı bir ev!

Sivas'ta tek katlı derme çatma ahşap evde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Fatma Koç, ekonomik sıkıntılarla da mücadele ediyor. Koç, en büyük hayalinin kira ödemeyeceği tek odalı evde oturmak istediğini söyledi.

Fatma Güldemet Sarı, Bülent Tüfenkci'ye vekalet edecek!

Bülent Tüfenkci'nin yerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Hüma Hatun Konağı'nda restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Tahsin Babaş'ın Kastamonu tarihini gün yüzüne çıkartmak için Kastamonu Konakları'nı canlandırma projeleri devam ettiği belirtildi. Babaş, yaptığı yazılı açıklamada, Hüma Hatun Konağı'nın restore çalışmaları tamamlandığını belirtti

Fatma Toru: Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel’de düzenlenen programda AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile Meram Belediyesi Meclis Üyelerine sunum yaptı. Toru, "Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik" dedi.

Fatma Hatun EvleriFatma Hatun Evleri nerede Haberi

Fatma Hatun EvleriFatma Hatun Evleri nerede

Cazip konumu ve fiyatlarıyla dikkat çeken Fatma Hatun Evleri'nde teslimler başladı.


Köktaşlar İnşaat tarafından Samsun'da hayata geçirilen Fatma Hatun Evleri projesi, 58 daireden oluşan butik bir proje.


Tamamı 178 metrekare 3+1 dairelerden meydana gelen Fatma Hatun Evleri Samsun İlkadım Karasamsun Mahalesi’nde inşa ediliyor.


Toplam 58 daire ve 2 dükkândan meydana gelen Fatma Hatun Evleri denize ve vadiye yakın, Samsun’un tescilli en temiz havasını soluyabileceğiniz bir lokasyonda yükseliyor.


Fatma Hatun Evleri projesinde teslimler başladı. İlk etapların teslimi başlayan projede önümüzdeki aylarda kalan etaplar da sahiplerine teslim edilecek.


Fatma Hatun Evleri fiyatları


Samsun'un gelişen bölgesinde yükselen Fatma Hatun Evleri projesinde fiyatlar 180 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Projede 4000 metrekare park yeri, sosyal tesisler, yeşil alan, spor alanları, sosyal donatılar...