15 / 05 / 2024

Fatma Özgirgin kim

Fatma Özgirgin kim

Fatma Özgirgin, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Peki, Fatma Özgirgin kimdir? Fatma Özgirgin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fatma Özgirgin 'in hayatı...

Balıkesir'de imar mevzuatının değişikliği anlatıldı!

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, ilçede faaliyet gösteren Edremit İnşaatçılar Odası, TMMOB Mimarlar Odası Edremit Temsilciliği ve müteahhitlerle bir araya geldi.

Edremit Belediyesi imar mevzuatındaki değişiklikleri anlattı!

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, ilçede çalışma gösteren Edremit İnşaatçılar Odası, TMMOB Mimarlar Odası Edremit Temsilciliği ve müteahhitlerle biraraya geldi. Parlamento salonundaki toplantıda, imar mevzuatındaki farklılıklar görüşüldü.

Fatma Özgirgin kimdir?

Fatma Özgirgin, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Peki, Fatma Özgirgin kimdir? Fatma Özgirgin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fatma Özgirgin 'in hayatı...

Fatma Özgirgin, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı oldu!

Edremit Belediyesinde Cumhuriyet Halk Parti'li Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Fatma Özgirgin, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Kendisini bu göreve getiren Başkan Saka'ya teşekkür etti.

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Fatma Hatun Evleri'nde teslimler başladı!

Cazip konumu ve fiyatlarıyla dikkat çeken Fatma Hatun Evleri'nde teslimler başladı.Tamamı 178 metrekare 3+1 dairelerden meydana gelen Fatma Hatun Evleri Samsun İlkadım Karasamsun Mahalesi’nde inşa ediliyor...

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Fatma Şahin: Örnek şehir olmaya kararlıyız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, ülkemizin de 6’ncı büyük şehri olan Gaziantep, sanayi ve ticari yapısıyla da Türkiye ekonomisinin önemli güçlerinden biri” dedi.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Fatma Özgirgin kim Haberi

Fatma Özgirgin kim

Fatma Özgirgin kimdir?

Fatma Özgirgin, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 


1964 yılında Edremit'te doğan Fatma Özgirgin, Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi'nden mezun oldu. 


1987 yılında başladığı ve 22 yıl aralıksız görev yaptığı Güre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden 2013 yılında emekli olarak siyasete girdi. 


CHP Edremit Kadın Kolları'nda 2 yıl görev alan Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Edremit Belediye Meclisi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliğine seçildi. 


Halen Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeliğini de sürdürüyor. 


Özgirgin evli ve 1 çocuk annesi olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir. 



Fatma Özgirgin, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı oldu!Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka...