29 / 04 / 2024

fatma şahin ve ergün turan görüştü

fatma şahin ve ergün turan görüştü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 50 bin konut ve yeni konut alanlarıyla ilgili planlama yapmak için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Atılay Şahin ve Yücehan İrfani Doğan ortaklığında kuruldu.

Enkaylar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enkaylar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da İhsan Şahin ve Ramazan Şahin ortaklığında kuruldu.

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Enes Şahin ve Mustafa Kemal Şahin ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Tpc Gayrimenkul Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Tpc Gayrimenkul Ve Emlakçılık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasbi Şahin ve Tuncay Şardağ ortaklığında kuruldu.

Öz Bera Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bera Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Mavuş ve Mehmet Hamza Mavuş ortaklığında kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Sdr Makina Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sdr Makina Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Özkan Şahin  ve Şehmus  Sidar Öncü tarafından kuruldu.

Ebru Şahin ve Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı!

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin ve milli basketbolcu Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı...

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

fatma şahin ve ergün turan görüştü Haberi

fatma şahin ve ergün turan görüştü

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti. 


Sanayi, ticaret ve turizm kenti Gaziantep'in iki milyona yaklaşan nüfusunun yanında, çevre illerden gelen yoğun göçle beraber yeni konut alanları ihtiyacı da artırıyor. 


Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran Fatma Şahin, TOKİ Başkanı Turan ile bir araya geldi.


TOKİ Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyarette Şahin ve Turan, Gaziantep'e yapılacak 50 bin konut ve yeni konut alanlarına ilişkin planlamaları incelediler. 


50 bin konut ve yeni konut alanlarıyla ilgili planlamanın yapıldığı toplantıda Şahin, konutların yapılacağı alanları harita üzerinden Turan'a anlattı. 


Gaziantep...