02 / 05 / 2024

fatma toru meram projeleri

fatma toru meram projeleri

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. 15 Temmuz’da yakalanan birlik ve beraberlik ruhunun önemine vurgu yapan Başkan Toru, Meram’ın 50 yıllık geleceğini planlayan çalışmaların altına imza attıklarını kaydetti.

Fatma Toru: Meram'da dokunulmadık yer kalmayacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkanlığının 1,5 yılını gazetemize değerlendirdi. 'Meram'da dokunmadığımız yer kalmayacak' diyen Başkan Toru, "dönüşümü gerçekleştirerek Meram'ı hak ettiği güzel görüntüye kavuşturacaklarını" ifade etti.

Meram'da 50 milyon metrekarelik alanda imar yenilendi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mahalle istişare toplantıları kapsamında Öğretmenevleri, Pirebi, Saadet ve Kurtuluş Mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi.

Meram şantiyeye dönecek!

Başkan Toru, pazarla entegre olacak bir sosyal tesis ile yine bu bölgeye hizmet edecek gençlik merkezini de önümüzdeki yıl içerisinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Fatma Toru'dan imar vurgusu!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toru, belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların isteklerini dinledi.

Meram'da iki tesisin temeli atılıyor!

Meram Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta içinde 2 tesisin temeli atılırken bir tesis ile bir parkın da açılışı gerçekleştirilecek. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Açılış ve temel atma programlarımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Meram kentsel dönüşümle değişecek!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var’ sloganıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Fatma Toru, kentsel dönüşüm projesinin bölgeyi baştan aşağı değiştireceğini ifade etti.

Fatma Toru'dan Meramlılara yeni tesis müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Alavardı sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Toru, Alavardı Mahallesi’nde bayanlara yönelik olarak projesini hazırladıkları tesisin ihalesini kısa bir süre içinde yapacaklarını müjdeledi.

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram’ın konut hamleleri yüzleri güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” diye açıklama yaptı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Konya Şükran Mahallesi’nde kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Konya Meram'da yapımı süren kentsel dönüşüm projesi Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından incelendi. Toru, yıkım, uzlaşma süreçlerinin sona yaklaştığını belirtti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Konya Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Konya Meram Belediyesi, Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temelini attı. Belediye Başkanı Fatma Toru tesisin ihalesinin 17 Aralık 2017'de tamamlanacağını söyledi.

Meram'da dönüşüm için ilk kazma bu yıl vurulacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi verdi.

Konya Meram’a 2 yeni sosyal tesis!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çomaklı ve Loras mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Konya Meram'daki dönüşümde bu yıl ilk kazma vurulacak!

Konya Meram'daki Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde anlaşma seviyesinin yüzde 85’i geçtiğini vurgulayan Başkan Fatma Toru, 2017 yılı içerisinde ilk kazmayı vurmak istediklerini belirtti.

fatma toru meram projeleri Haberi

fatma toru meram projeleri


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Bacıyan-ı Meram Kooperatifinde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. 15 Temmuz’da yakalanan birlik ve beraberlik ruhunun önemine vurgu yapan Başkan Toru, Meram’ın 50 yıllık geleceğini planlayan çalışmaların altına imza attıklarını kaydetti.

Bacıyan-ı Meram Kooperatifinde düzenlenen istişare toplantısına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Başkan Yardımcıları, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş ve mahalle muhtarları katıldı.

“15 TEMMUZ RUHUNU DEVAM ETTİRMELİYİZ”

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Meram’ı ihya etmek üzere hep beraber çalışacaklarını ifade eden Başkan Toru, “Önemli olan 15 Temmuz’da millet olarak yakalamış olduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ebedi olarak devam etmesidir. Bildiğiniz üzere Gezi süreciyle başlayan, 17-25 Aralık Operasyonları, Kobani Olayı, Havalimanı ve Ankara’daki patlamalar derken ülkemiz 2,5 –...