03 / 05 / 2024

Fatma Yazgülü

Fatma Yazgülü

Maps Estate Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı'nın sahibi Fatma Yazgülü, bugüne kadar onlarca kişiyi aradığı tipte arsa ve konuta kavuşturduğunu belirterek, "Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan herkes faydalansın" dedi.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yazgülü Ergün tarafından kuruldu.

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fatma Altınyüzük tarafından kuruldu.

Evde canı sıkılınca bileziklerini sattı, şimdi 5 milyonluk serveti var

Antalya'da yaşayan 43 yaşındaki Fatma Öncel, 15 yıl önce evde sıkıldığı için 4 bileziğini satıp 1 inek aldı. 15 yıl sonra ise Öncel'in 5 milyon liralık serveti var.

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arı tarafından kuruldu.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Aykut Yavuz, Fatma Betül Özden ve Hasan Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

N Özkaymak Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Özkaymak Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nurhayat Özkaymak tarafından kuruldu.

Karagenç İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Karagenç İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Işıl Karagenç tarafından kuruldu.

Fatma Yazgülü Haberi

Fatma Yazgülü

İzmit'te emlak sektörünün parlayan-yıldızlarından birisi olan Maps Estate Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, Perşembe Pazarı yanı Birleşim İş Merkezi No:119 Kat 2 adresinde hizmet vermeye devam ediyor. 


Sektörde henüz yeni bir firma ölmasına rağmen yeni bir çığır açan ve ticari ilişkilerini güven üzerine kuran firma sahibi Fatma Yazgülü, bugüne kadar onlarca kişiyi aradığı arsa ve konuta kavuşturdu. 


"KENTSEL DÖNÜŞÜM ANLAŞMASI İMZALADIK"


Fatma Yazgülü, "Maps Estate Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, sıradan bir şirket değil. Bugüne kadar birçok vatandaşımızla Kentsel Dönüşüm anlaşması imzaladık. Amacımız, herkesin hayal ettiği evde oturması. Bunu yaparken kentin güzelleşmesine de katkı sunuyoruz. Şimdiden sektörün iddialı firmalarından biri olduk" şeklinde konuştu. 


"BÜYÜK BİR EMLAK TALEBİ VAR"


Yazgülü, "Kocaeli'de büyük bir emlak talebi var. Müşterilerimizin doğru yatırım yapabilmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Kocaeli ve...