08 / 05 / 2024

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kim

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kim

Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir? Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatmagül Aslaner Gegeoğlu..

1934 yılında Beyoğlu sokakları bütçe yetersizliğinden berbat haldeymiş!

1934 yılında Beyoğlu sokakları, bütçe yetersizliğinden dolayı berbat haldeymiş. Bütçe darlığı dolayısıyla belediye yol inşası için şubelerine çok az tahsisat ayırmıştı, Beyoğlu'nda bundan nasibini aldı. İşte detaylar...

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Milyonlarca kişi 2024 yılına borçlu girecek! Bireysel kredi kartı borçlanmaları yüzde 168 arttı!

2024 yılına günler kala vatandaşların yeni yıla borçlu gireceği ortaya çıktı. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 2022'nin aynı dönemine göre yüzde 168 arttı.

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Işıl Akdemir Evlioğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun?

Işıl Akdemir Evlioğlu, Garanti BBVA'nın Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, bankanın müşteri çözümleri ve dijital bankacılık birimlerinde de sorumluluklar üstlenmektedir.

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

Gülşen 15 milyon liralık evini çiftliğe çevirdi!

Aranjör Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılından bu yana mutlu bir evliliğe devam eden popçu Gülşen, oğlu Azur Benan için evini tarlaya dönüştürdü.

Tuşba Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuşba Belediyesi, mülkiyeti Tuşba Belesiyesi'ne ait olan Van ili Tuşba İlçesi, Polatoğlu Mahallesi, Erciş Yolu üzerinde bulunan pafta 87, ada 4161, parsel 1’de kayıtlı arsayı 7 milyon 614 bin TL'ye satıyor...

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Vakko 13 yıl sonra Beyoğlu'nda mağaza açıyor!

Vakko, İstanbul Beyoğlu’ndaki 44 yıllık mağazasından 2006'da ayrılmıştı. Vakko şimdi ise 13 yıl aradan sonra Beyoğlu’na geri dönüyor...

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Mersin Toroslar'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin İli, Toroslar İlçesi, Çavuşlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 684 bin 987 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 28 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kim Haberi

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kim

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir?

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, 1972'de Ankara'da doğdu. 1990'da T.E.D Ankara Koleji'nden mezun oldu. 


Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden 1995 yılında lisans, 1997 yılında yüksek lisans derecelerini aldı. 1998 yılında Georgia, Savannah College of Art and Design Mimarlık bölümünde burslu olarak lisans üstü çalışmalara katıldı. 


2001'e kadar New York'te proje mimarı olarak çalıştı. 2001 yılından günümüze mesleki çalışmalarını İstanbul'da sürdürmektedir. 


Gegeoğlu halen İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünde doktora çalışmalarına devam etmektedir. 


Gegeoğlu, 2007-2010 yılları arasında Yeditepe Mimarlık Bölümünde Mimari Proje dersleri vermiştir, 2011 yılından itibaren Kadir Has Üniversitesi'nde Kuramsal Mimari Eleştiri ve İç Mimari Proje dersleri...