28 / 04 / 2024

fatsa evkaf mahallesi kentsel dönüşüm

fatsa evkaf mahallesi kentsel dönüşüm

Evkaf mahallesi stat bölgesinin komple yenileneceğini ifade eden Hüseyin Anlayan, "Orada yeni bir şehir kurulacak ve çarpık yapılaşmanın yıkılarak yerine daha modern daha planlı daha planlı bir şehir olduğunu buradan başlayarak göstereceğiz." dedi.

Ünye ve Fatsa'da dönüşüm için kamulaştırma kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ordu Fatsa ilçesine bağlı Evkaf Mahallesi ve Ünye ilçesine bağlı Saraçlı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak...

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Fatsa Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık 8 ofis!

Fatsa Belediyesi, M.K.P. Mahallesi Hamamarkası Mevkii adresinde yer alan 8 ofisi ihale ile satıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak...

Fatsa Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi Başkanlığı tarafından Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan 11 gayrimekul satışa çıktı. Gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 935 bin TL olarak belirlendi.

Fatsa'da 20.9 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, M.K.P. Mahallesi Hamamarkası Mevkii adresindeki 19 gayrimenkulü ihaleyle satıyor. İhale 24 Temmuz'da yapılacak...

Fatsa'da 7.9 milyon TL'ye satılık arsa ve 12 ofis!

Fatsa Belediyesi, Dolunay (Yapraklı) Mahallesi'ndeki arsa ile M.K.P. Mahallesi'ndeki 12 ofisi ihale ile satıyor..

Fatsa'da 26.2 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Fatsa Belediyesi Başkanlığı tarafından Dolunay Mahallesi Serin Sokak adresinde bulunan 13 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Fatsa Mustafa Kemal Paşa Mahallesi doğalgaza kavuştu!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları son sürat devam ediyor. İlçedeki Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğalgaz verildi.

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Kaçak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukela Caddesi'nde açıldı.

Ordu Fatsa'daki maden projesi sit alanında mı kalıyor?

Fatsa'da Bahçeler Mahallesi sınırları içindeki altın madenciliğiyle ilgili bilirkişi raporunda, maden firmasının ruhsatlarından birinin sit alanında kaldığını, bu şekilde faaliyete devam edilmesinin koruma politikaları ile uyuşmayacağı belirtildi.

Ordu Fatsa KETEM açıldı!

Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesi Aydemirler İş Hanı’nda bulunan Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi KETEM Birimi açıldı.

Ordu Evkaf'ın altyapısı yenilendi!

OSKİ Genel Müdürlüğü, yıllarca çözüm bekleyen Evkaf Mahallesi'nin alt yapı sorunlarını gidermeye devam ediyor, yapılan çalışmalarla Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi, OSKİ tarafından sürdürülen çalışmalarla sağlıklı bir alt yapıya kavuşturuldu

Fatsa'nın altyapısı yenileniyor!

OSKİ, Fatsa ilçesinde alt yapı ve içme suyu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde, OSKİ Fatsa Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından içme suyu hattı çalışması yapıldı.

fatsa evkaf mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

fatsa evkaf mahallesi kentsel dönüşüm

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan hayal olarak konuşulan projelerin en önemlisi olan Kentsel Dönüşüm Projesinin Bakanlar Kurulunda onaylandığını ve Resmi Gazete Yayınlandığını belirterek, "Bundan sonraki süreçte Şehircilik Bakanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz ve Fatsa Belediyemiz olarak üçlü protokol yapacağız akabinde de artık hızlı bir şekilde uygulama projesi hayata geçecek ve bu önemli proje için kazma vurulacak." dedi. 


Kentsel Dönüşüm ile ilgili sürecin artık resmileştiğini belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Yıllardır Fatsa'da hayal olarak konuştuğumuz projelerimizin en önemlisi Kentsel Dönüşüm projesi artık nihayet hayata geçiyor. Hayaldi gerçek oldu diyoruz. Geçen hafta Kentsel Dönüşüm projemiz Bakanlar Kurulundan onaylanarak ilan edildi, Resmi Gazetede yayınlandı ve artık süreç resmileşti. Gerçekten Fatsa için çok büyük bir müjdedir, çok büyük bir haberdir. Şu ana kadar zaten bunu...