28 / 08 / 2024

Fatsa Malmüdürlüğü gayrimenkul satıyor

Fatsa Malmüdürlüğü gayrimenkul satıyor

Fatsa İli Konakbaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa Fatsa Malmüdürlüğü tarafından 11 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:30 arasında ihale ediliyor.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

Orman Genel Müdürlüğü Antalya'da gayrimenkul satacak!

Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul'daki gayrimenkulünü 52.3 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan gayrimenkulü 52 milyon 357 bin 410 TL bedelle satışa çıkardı. 

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İzmir'deki 85 gayrimenkulü satıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir ili, Bayraklı, Gaziemir, Karabağlar, Balçova ve Karşıyaka ilçelerinde yer alan 85 adet mesken nitelikli gayrimenkulü 29 milyon 165 bin TL'ye satıyor...

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 67 adet gayrimenkulü satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne ait 27 arsa ve 40 gayrimenkul satışa çıkarılıyor.

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü 42 gayrimenkulü ihaleyle satıyor!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karatay, Meram ve Selçuklu'da bulunan 42 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 31 Mayıs 2021 ile 2 Haziran 2021 günü gerçekleşecek.

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden satılık 42 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Konya ili, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 42 gayrimenkulü satıyor...

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Fatsa Malmüdürlüğü gayrimenkul satıyor Haberi

Fatsa Malmüdürlüğü gayrimenkul satıyor

Fatsa İli Konakbaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa Fatsa Malmüdürlüğü tarafından 2 milyon 33 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık teklif usulüyle yapılacaktır. 


Satışa konu taşınmazların yüzölçümleri 3.219,39 ve 5.752,30 metrekare olarak belirlendi. Taşınmazların satışı Fatsa Malmüdürlüğü makam odasında yapılacaktır.


Kıymeti: 2.033.000.00 TL

İhale Tarihi: 11/11/2014 

İhale Saati: 10:00 10:30


İhale konu şartları ve ekleri Fatsa Malmüdürlüğünden çalışma saatleri içerisinde görülebilir ve istendiği takdirde ücretsiz verilebilir. 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi gereğince Açık Arttırma usulü ile satış ihalesi, tsa Malmüdürlüğü makam odasında yapılacaktır.

İlanın tam metni için