03 / 05 / 2024

Favori Kuyumculuk izmir avm projesi

Favori Kuyumculuk izmir avm projesi

Kuyumculuk sektörünün 21 yıllık markası Favori, AVM sektörüne girdi. Firma, İzmir Mavişehir’de 200 milyon dolar yatırımla hayata geçireceği ilk AVM projesi MaviBahçe’de, 3 bin 200 kişiye istihdam sağlayacak...

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Erkanaras İnşaat Kuyumculuk ve İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erkanaras İnşaat Kuyumculuk ve İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi, Erkan Aras tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi'nde kuruldu.

Birincisınıf Motorlu Araçlar Kuyumculuk İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birincisınıf Motorlu Araçlar Kuyumculuk İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alp Gofralılar tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Sayım Sokak'ta kuruldu.

1Ev Kuyumculuk İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1Ev Kuyumculuk İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Koçyeğit tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Molla Efendi Mahallesi, Şeref Efendi Sokak'ta kuruldu.

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Isa Khadzhımuradov tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Serhat Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüskat Aslan ve Rıfat Aslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi'nde kuruldu.

Asya Sahel Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Sahel Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şengül Cılvarlıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Fatih, Eminönü,Hobyar Mahallesi, Hoca Hanı Sokak'ta kuruldu.

Oruç İnşaat Malzemeleri İletişim Telek.Kuyumculuk Oto Galerisi Tem. Maddeleri Pazar.San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oruç İnşaat Malzemeleri İletişim Telek.Kuyumculuk Oto Galerisi Tem. Maddeleri Pazar.San.ve Tic.Ltd.Şti. Mehmet Emin Oruç tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Taya Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Kabul Emlak İnşaat Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Kabul Emlak İnşaat Kuyumculuk Limited Şirketi, Murat Düzgünoğlu ve Ali Düzgünoğlu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 28 Mart'ta Gaziosmanpaşa, Kazım Karabekir Mahallesi, Hekimsuyu Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Başpınar Sokak'ta kuruldu.

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergün Veziroğlu ve Ahmet Yazıcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Ahmet Erdal Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Taşocağı Caddesi' nde kuruldu.

Favori Kuyumculuk izmir avm projesi Haberi

Favori Kuyumculuk izmir avm projesi


Kuyumculuk sektörünün 21 yıllık markası Favori, AVM sektörüne girdi. Firma, İzmir Mavişehir’de 200 milyon dolar yatırımla hayata geçireceği ilk AVM projesi MaviBahçe’de, 3 bin 200 kişiye istihdam sağlayacak.


Favori Kuyumculuk’un 5 yıl önce gayrimenkul yatırımlarını yönetmek için kurduğu şirketi Opera Gayrimenkul, ilk yatırımı için İzmir Mavişehir’i seçti. Yıllardır AVM’lerde kiracı olarak yer alırken ‘ideal bir AVM nasıl olmalı, nasıl yönetilmeli’ konularına kafa yorduklarını belirten Favori Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özel, “Geliştirme firmamız Retailors tarafından İzmir Mavişehir’de konumu itibariyle çok avantajlı bir arsa önerilince AVM yatırımı yapmaya karar verdik. İzmir’e 20 bin metrekare bahçesi olan bir AVM inşa ediyoruz” dedi. Özel, “Birlikte yaptığımız fizibilite çalışmalarına göre de Karşıyaka Mavişehir’de doğru bir konseptle yapılacak AVM’nin kazançlı olacağını tespit ettik. Ve hemen...