05 / 05 / 2024

FC Barcelona stad yenileme

FC Barcelona stad yenileme

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo, "İnşaat işleri 2018 yazında başlayacak. Türk şirketler de teklif verebilir. Biz stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun istiyoruz, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz.

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın müthiş detayları!

Dünya devi Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın yeileme çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte müthiş stadın proje detayları.

İnşaat firmaları sponsorluklarla sporu destekliyor!

İnşaat firmaları sponsorluklarla sporu destekliyor. Galatasaray Kulübü’nün ana sponsoru plan Nef, nisan ayında ise FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru ve tek gayrimenkul sponsoru oldu.

Nef, FC Barcelona'nın sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Nef, FC Barcelona'nın resmi sponsoru oldu. Nef ve FC Barcelona 3 yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

FC Barcelona'nın stadını Türk şirketler mi yenileyecek?

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo, "İnşaat işleri 2018 yazında başlayacak. Türk şirketler de teklif verebilir. Biz stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun istiyoruz, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz.

Camp Nou'nun yenilenmesi için Türk şirketlerle görüşülüyor!

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Calvo:​ "Stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz. Camp Nou'nun yenilemesi kapsamında çözüm sağlamak için görüştüğümüz Türk şirketler var" dedi.

Nef, FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu!

Nef, dünyanın en fazla taraftar sayısına sahip spor kulüplerinden FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu

Barcelona Camp Nou Stadı 4 senede yenilenecek!

Barcelona bugün düzenlediği basın toplantısıyla yeni stadyumlarını tanıttı. Futbolcuların da katıldığı organizasyonda Nou Camp'ın tadilat göreceği belirtildi. Barcelona Başkanı Bartomeu, stat inşaatı sürerken maçların oynanmaya devam edeceğini açıkladı.

Barcelona Camp Nou Stadı yenilenecek!

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın da formasını giydiği Barcelona, maçlarını oynadığı stat Camp Nou'yu yenileyeceğini açıkladı. Camp Nou’nun inşaatı 2017-18 sezonunda başlayacak ve 2021-22 sezonunda bitecek.

Recep Altepe: Yeni stadın açılışına Barcelona gelecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa Haber Gazetesini ziyaret etti. Bursa'ya yapılacak projeler ve stat hakkında önemli açıklamalarda bulunan Altepe, yeni stadyumun açılışına Barcelona'nın geleceğini söyledi.

Vodafone Arena'nın açılışına Barcelona futbolcuları gelecek!

Beşiktaş yeni stadının açılışıyla da ses getirmek istiyor. Açılış maçı için Messi'li Barcelona'yı davet eden siyah beyazlılar, ilk etapta olumlu yanıt aldı...

Beko, Barcelona’nın 3. büyük sponsoru oldu!

Beko, İspanyol FC Barcelona ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Formanın kolunda yer alacak Beko, kulubün Katar Havayolları ve Nike’tan sonra 3. büyük sponsoru oldu.

FC Barcelona stad yenileme Haberi

FC Barcelona stad yenileme

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo bütün kampüsü içeren yenileme yapacaklarını belirtti. Yenileme için ''Türk şirketler de teklif verebilir'' dedi. 



The Camp Nou Stadı'nda inşaat çalışmalarının 2018'de başlayacağını ifade eden Calvo, Stadyum yenilemesi kapsamında çözüm sağlamak için görüştüğümüz Türk şirketler var dedi.



Francesco Calvo, UEFA tarafından alman Finansal Fair Play kararlarının Barcelona takımını çok fazla etkilemediğini belirterek, Barcelona'nın gelirler konusunda sorunu olmadığını...