12 / 05 / 2024

FC Inter

FC Inter

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından FC Inter'de, kısa bir süre önce kulübün çoğunluk hissesini alarak başkanlık koltuğunu alan Endonezyalı işadamı Erick Thorir'in, 2016 yılında yeni bir stat kazandırmak istediği söyledi...

Deprem bölgesine, IFC'den 530 milyon dolar finansman desteği...

IFC deprem bölgesinde 5 banka aracılığı ile 530 milyon dolar finansman sağlayacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

Fc Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fc Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Çelik tarafından kuruldu.

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Dıya E.M.S.E.M. ve Nuha A.H.A. ortaklığında kuruldu.

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te Amır Fazlı, Ghalamreza Nezamı ve Parı Jadıdımıandıoab ortaklığında kuruldu.

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selin Özdölçolak Parlak tarafından kuruldu.

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Çelik tarafından kuruldu. 

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

FC Inter Haberi

FC Inter

Milano'nun başkentliğini yaptığı Lombardiya Bölge Valisi Roberto Maroni'yi, kulübün onursal başkanı Massimo Moratti ile birlikte ziyaret eden mavi-siyahlı kulübün yeni başkanı Thorir, burada 2016 yılında yeni stat projesini hayata geçirmek istediğini anlattı. 


Thorir'in, Maroni'ye, "2016 yılında yeni stadın inşasına başlamak istiyorum" dediği ve yeni stat için uygun yerin kentte 2015 yılında yapılacak EXPO'nun fuar alanını işaret ettiği, Maroni'nin de yeni bir alan önermenin yanı sıra EXPO sonrası için "olabilir" dediği kaydedildi. 


Bu arada, FC Inter'in stat yapmak için gözüne kestirdiği EXPO alanında AC Milan'ın da gözü olduğu ortaya çıktı. AC Milan Kulübü'nün dün akşam verdiği baloya katılan Bölge Valisi Maroni'ye, kırmızı-siyahlı takımın asbaşkan Adriano Galliani'nin, "EXPO alanına ilişkin bizim çıkarlarımız var" dediği İtalyan spor basınına yansırken, iki kulüp arasındaki ezeli rekabetin...