21 / 05 / 2024

Fe Volkan Danışmanlık iletişim

Fe Volkan Danışmanlık iletişim

Fe Volkan Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  Faruk Esmer ve Yağmur Esmer tarafından kuruldu.

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı ve Volkan Hasaltun ortaklığında kuruldu.

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ulusoy tarafından kuruldu.

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik ve Zeynep Çelik ortaklığında kuruldu.

Minerva Va Denetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Minerva Va Denetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Aydoğan ve Aladdin Okur ortaklığında kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Mase Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mase Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Limited Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Volkan Mazman tarafından kuruldu.

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Volkan Mengir tarafından kuruldu.

Fe Volkan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fe Volkan Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  Faruk Esmer ve Yağmur Esmer tarafından kuruldu.

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

1980 İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

1980 İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksungur ve Volkan Özalp ortaklığında kuruldu.

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İpek Erdoğan ve Volkan Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Trıolıfe Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trıolıfe Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadağ, Ümit Kesepara ve Yasemin Şenocak ortaklığında kuruldu.

Fe Volkan Danışmanlık iletişim Haberi

Fe Volkan Danışmanlık iletişim

Fe Volkan Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  Faruk Esmer ve Yağmur Esmer tarafından kuruldu.

Fe Volkan Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ -Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. -Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. -Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. İNŞAAT -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak...