21 / 05 / 2024

FED enflasyon dolar

FED enflasyon dolar

ABD Merkez Bankası (Fed) 3-4 Mayıs'ta gerçekleşecek toplantıda 50 baz puanlık faiz artışına hazırlanıyor. Karar sonrası küresel piyasada doların değer kazanması beklenirken ABD, enflasyonu yüzde 2 seviyesine çekmeyi planlıyor.

IMF açıkladı: Türkiye’de enflasyon da dolar da yüksek kalmaya devam edecek!

IMF Bahar toplantısında Dünya Ekonomik Görünümü raporunda Türkiye ile ilgili tahminlerini de paylaştı. Raporda 2024 yılı için enflasyon tahmini yüzde 45 seviyelerinde açıklanırken doların da yükselişine devam edeceği görüldü..

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon tahmini!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası piyasa Katılımcıları Anketi'nde yıl sonu dolar, enflasyon ve faiz beklentisini açıkladı.

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon açıklaması! Son dakika gelişmesi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Piyasa Katılımcıları Anketi yıl sonu dolar kuru tahmini, faiz ve enflasyon beklentisi açıklandı.

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

ABD enflasyon rakamları sonrası dolar, altın ve euroda son durum!

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD eylül enflasyon rakamları yüzde 0,4 artarak yıllık yüzde 3,7 olarak gerçekleşti. Peki altın, dolar ve euro kurunda son durum ne? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne oldu? İşte ABD verileri sonrası altın, dolar ve euroda son durum...

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar/TL de sınırlı yükseliş devam ediyor!

20 Eylül Pazartesi dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devame diyor. Dolar yeniden 27 TL seviyesine yükselirken Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar oldu? 20 Eylül Pazartesi dolar/TL kuru...

Son dakika! Merkez Bankası resmen açıkladı! Enflasyon tahmini yükseldi! Yıl sonunda dolar 30 lira olacak!

Son dakika haberine göre Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) piyasa katılımcıları anketi sonuçları açıklandı. Buna göre  Katılımcıların 12 ay sonraki enflasyon beklentisi yükselirken, yıl sonunda dolar 30,14 lira olacak.

Geri sayım başladı! Dolar borcu olanlar yandı! Tarih belli! Dolarda son dakika gelişmesi 

Dolarda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar kurunun kaderini belirleyecek kritik gelişme için geri sayım başladı. Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed sonrası dolar ne olur? Bugün dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? 

Amerika Merkez Bankası yetkilileri resmen açıkladı! Doların kaderi belli oldu! 1 dolar bu kadar olacak!

ABD enflasyon verilerinin düşük gelmesine rağmen, Fed yetkililerinin enflasyon hedefine ulaşmak için hala yapılması gerekenler olduğunu söyledi. Açıklamalar doların kaderini şekillendirirken, uzmanlardan dolar tahminleri gelmeye başladı. 1 dolar bu kadar olacak!

Dolar 27 TL'de çakılı kalırken gözler enflasyon verilerine çevrildi! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kuru uzun zamandır aşamadığı ve çakılı kaldığı 27 TL seviyesinin az üzerinde işlem görürken, gözler ABD'nin enflasyon rakamlarına çevrildi.

FED faizi artırdı dolar düştü! İşte son dakika dolar alış satış fiyatı...

Türkiye'de merakla takip edilen dolar kuru ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararından sonra hafifte olsa düşmeye başladı. Peki, Dolar/TL kuru alış-satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

FED enflasyon dolar Haberi

FED enflasyon dolar

ABD Merkez Bankası FED, Mayıs ayında faiz artırmaya hazırlanıyor. 50 baz puanlık faiz artışı sonrası küresel piyasada doların değeri artacak. Türkiye'de Kur Korumalı Mevduat Hesabı formülüyle baskı altında tutulan doların da değer kazanması bekleniyor. Dolar 22 Nisan saat 02:08 itibarıyla Türkiye'de 14 lira 70 kuruş seviyesinde ve 15 lira sınırını zorluyor.

"ENFLASYONU YÜZDE 2 SEVİYESİNE ÇEKMEKTE KARARLIYIZ"

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, Fed'deki birçok kişinin bir veya birden fazla kez 50 baz puanlık faiz artışının uygun olacağına inandığını belirterek, "Yüzde 2'lik enflasyona geri gelmek için araçlarımızı kullanmaya kararlıyız." dedi.

Enflasyon halihazırda çok yüksek ve para politikasının ise eskiye göre hala daha destekleyici olduğuna işaret eden Powell, biraz daha hızlı hareket etmenin uygun olduğunu kaydetti.

Powell, "Mayıs ayı toplantısı için 50 baz puanın masada...