07 / 05 / 2024

Fehmi Altayoğlu biyografi

Fehmi Altayoğlu biyografi

Tekirdağ Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu kimdir? Fehmi Altayoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fehmi Altayoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fehmi Altayoğlu...

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Fehmi Caboğlu tarafından kuruldu.

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldı!

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu 3f İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 3f İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fehmi Ekşi tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hayrabolu Belediyesi Mart toplantısında imar görüşüldü!

Hayrabolu Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu başkanlığında, Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fehmi Dinç tarafından 400 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Sultanbeyli, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Tekirdağ Hayrabolu'da yollar asfaltlanıyor!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi ilçede asfaltlama çalışmaları yapıyor. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, yaptığı açıklamada, Tekirdağ Caddesi'nde asfaltlama ve yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Fehmi Altayoğlu kimdir?

Tekirdağ Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu kimdir? Fehmi Altayoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fehmi Altayoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fehmi Altayoğlu...

Nida İnşaat depo ihtiyacından doğdu!

Fehmi Tahincioğlu, Türkiye’de çok sayıda insanın anılarını süsleyen bazı ‘efsane’ ürünlerin fikir babası, Kent Gıda’nın kurucularından... Şimdi yeni şirketi Tafe Gıda ile aynı başarıyı tekrarlamak, yeni bir marka yaratmak için çalışıyor.

Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir?

Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir? Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kasım Fikret Dayıoğlu ne zamandan beri görev alıyor? İşte Kasım Fikret Dayıoğlu'nun biyografi...

Yörükoğlu Ticaret Manavgat'a ortaokul yaptırıyor!

Yörükoğlu Tic. Tur. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Kara, Ahmet Kara ve Ramazan Kara kardeşler Manavgat'ta anne ve babaları adına 24 derslikli ortaokul yaptırıyor...

Podyumda Ali Ağaoğlu espirisi: 10 bin peşin herif senin!

Sumak XL Fashion 'un sponsoru olduğu XL Model 2011 'de sahnede Ali Ağaoğlu sürprizi yaşandı. Işın Karaca ve Vatan şžaşmaz 'ın sunduğu gecede sahneye çıkan şovmen Fehmi Dalsaldı, gösterisinde Ali Ağaoğlu esprisiyle alkış topladı

Fehmi Altayoğlu biyografi Haberi

Fehmi Altayoğlu biyografi

Fehmi Altayoğlu kimdir?

Fehmi Altayoğlu,  Fehmi Altayoğlu, 1975 yılında Mönchengladbach-Almanya’da doğdu. İlkokul Eğitimimi Cumhuriyet İlkokulunda tamamladı. Orta ve Lise öğrenimimi Tekirdağ Anadolu Lisesinde tamamladı. 


1994 yılında Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünü kazandı. 1998 yılında lisans eğitimimi biterek Makine Mühendisi oldu.Bu tarihten itibaren ilçem Hayrabolu’ya dönerek, tarım makinaları imalatı yapan şirketimizin yönetim kademesinde görev aldı.1994-2000 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Hayrabolu İlçesi Gençlik Kollarında görev yaptı.Daha sonra 2001-2003 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği ve ilçe sekreterliği görevinde bulundu. 


2004-2009 ve 2009-2014 dönemleri arasında Hayrabolu İl Genel Meclisi Üyeliğine iki kez seçildi.Bu iki dönemde Tekirdağ İl Özel İdaresinin Hayrabolu Köyleri ve Beldelerinde yapılan yatırımlarına önemli katkıda bulundu. 1999-2003 yılları arasında Hayrabolu Genç Girişimciler ve İş Adamları Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2005-2009...