07 / 05 / 2024

Fehmi Altayoğlu tekirdağ

Fehmi Altayoğlu tekirdağ

Tekirdağ Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu kimdir? Fehmi Altayoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fehmi Altayoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fehmi Altayoğlu...

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

İstanbul ve Tekirdağ'da 30 gayrimenkul satılıyor! 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, dükkan ve ev fırsatı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Eyüpsultan, Fatih ve Bakırköy ile tekirdağ Çorlu ilçesinde yer alan 30 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar...

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Fehmi Caboğlu tarafından kuruldu.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldı!

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Tekirdağ’ı İstanbul’dan, tüm Trakya’yı Anadolu’dan tamamıyla kopartacak" dedi.

Ata GYO'nun Tekirdağ'daki projesinin yapı ruhsatı alındı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Hürriyet Mahallesi'nde 59 pafta, 218 ada ve 34 no.lu parseldeki arsanın inşaat yapı ruhsatını aldı...

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu 3f İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 3f İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fehmi Ekşi tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası 2018'de tamamlanacak!

Temeli 5 Ocak'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla atılan Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı son sürat ilerliyor.

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Tekirdağ'ın en büyük yatırımı büyükşehirden!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 450 Milyon Liralık 45 Dev Yatırım ile Tekirdağ tarihinin en büyük yatırımını yapıyor. Yatırımların tanıtılacağı ve toplu açılışın gerçekleşeceği organizasyon, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Fehmi Altayoğlu tekirdağ Haberi

Fehmi Altayoğlu tekirdağ

Fehmi Altayoğlu kimdir?

Fehmi Altayoğlu,  Fehmi Altayoğlu, 1975 yılında Mönchengladbach-Almanya’da doğdu. İlkokul Eğitimimi Cumhuriyet İlkokulunda tamamladı. Orta ve Lise öğrenimimi Tekirdağ Anadolu Lisesinde tamamladı. 


1994 yılında Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünü kazandı. 1998 yılında lisans eğitimimi biterek Makine Mühendisi oldu.Bu tarihten itibaren ilçem Hayrabolu’ya dönerek, tarım makinaları imalatı yapan şirketimizin yönetim kademesinde görev aldı.1994-2000 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Hayrabolu İlçesi Gençlik Kollarında görev yaptı.Daha sonra 2001-2003 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği ve ilçe sekreterliği görevinde bulundu. 


2004-2009 ve 2009-2014 dönemleri arasında Hayrabolu İl Genel Meclisi Üyeliğine iki kez seçildi.Bu iki dönemde Tekirdağ İl Özel İdaresinin Hayrabolu Köyleri ve Beldelerinde yapılan yatırımlarına önemli katkıda bulundu. 1999-2003 yılları arasında Hayrabolu Genç Girişimciler ve İş Adamları Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2005-2009...