02 / 05 / 2024

Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Çetin Bekbölet tarafından kuruldu.

Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Aydın ili, Kuşadası'nın Türkmen Mahallesi'nde yükselen Maia Marine, Maia Yapı tarafından inşa ediliyor. Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Olive Marine İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Olive Marine İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de V.Canfeza Sezgin tarafından kuruldu.

Pinyin Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pinyin Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Burak Erarslan ve ALican Verim ortaklığında kuruldu.

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sidal ve Selim Uçar tarafından kuruldu.

Marine Has İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marine Has İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Keskin tarafından kuruldu.

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik Anonim Şirketi kuruldu!

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Aziz Canoğlu tarafından kuruldu.

Mimaroba Rose Marine Butik lokasyon!

Mimaroba Rose Marine Butik lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Mimaroba Rose Marine Butik lokasyon ve konum bilgisi...

Rose Marine Butik nerede?

Rose Marine Butik nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Rose Marine Butik nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Rose Marine Butik fiyat listesi!

Rose Marine Butik fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Rose Marine Butik fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Rose Marine Butik fiyat!

Rose Marine Butik fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Rose Marine Butik fiyat bilgisi ve proje detayları...

Rose Marine Butik ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Mimaroba'da hayata geçirilen Rose Marine Butik ön talep topluyor. Projede toplam 142 adet konut bulunuyor.

Besta Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besta Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün KAdıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nil Sepetci ve Hakan Altınköprü ortaklığında kuruldu.

Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çetin Bekbölet tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fematek Marine Teknolojieri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü motorlu veya motorsuz deniz taşıtının, projelerinin mühendislik ve müşavirlik hizmetleri ile bu projelere konu işlerin donatılarını, imalatını, ihracatını, ithalatını, alım-satımını yapar ve yaptırabilir, iştigal konusu ile ilgili her nevi taşıtı kiralayabilir, kiraya verebilir, 2-Her türlü deniz taşıtları imal ve inşası yapabilir, yaptırabilir. 3-Şirket her türlü deniz taşıtı bakımı onarımı ve havuzlama ve her nev'i işlemini yapabilir, yaptırabilir. 4-Şirket iştigal konusu ile ilgili ve bununla sınırla kalmaksızın her nev'i ithalat ve ihracat işlemlerini yapar ve yaptırabilir, teknoparklarda ve serbest bölgelerde faaliyette bulunabilir, 5-Şirket her türlü deniz taşıtı ve deniz taşıtı...