09 / 05 / 2024

Fen İşleri ekipleri

Fen İşleri ekipleri

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde kış aylarında yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar sonucu caddeleri birbirine bağlayan merdivenlerin üzerindeki hasarlı çatılar belediye tarafından yenileniyor.

Pamaukkale'ye dev yol yatırımı!

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Çerkez Mahallesi'nde yeni açtığı yolları kilit taşlarıyla döşedi. Başkan Gürlesin, çalışmaların sürdüğü mahallede incelemelerde bulundu.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçedeki yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Akyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Eskişehir Tepebaşı'ndaki Nayman Sokak yenilendi!

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri gece gündüz yoğun bir tempoda çalışarak şehrin en işlek noktalarından biri olan Nayman Sokak’ı planlanan tarihten 2 gün önce hazır hale getirdi.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Sinop'un caddeleri yenileniyor!

Sinop Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından birçok cadde ve sokak asfaltlanmaya başladı. Bu kapsamda Manolya, Çiğdem ve Badem Sokaklar ile Korucuk 50. Sokak sıcak asfaltla kaplandı.

Mersin Ören sıcak asfaltla buluşuyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından kent genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarına Ören’de eklendi. Ören Ortaköy Mahallesi’nde sürdürülecek sıcak asfalt çalışmalarına hafta içerisinde başladı.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri yol çalışmalarına devam ediyor!

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

Şile Fen İşleri Müdürlüğü'ne yeni bina!

Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri müdürlüğünün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmaları sürüyor!

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Yol açma çalışmaları çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.

Bafra’nın çehresi değişecek!

Bafra’da kar yağışının ardından havaların mevsim normallerine dönmesi ile Bafra Belediyesi Fen İşleri ekipleri vakit kaybetmeden asfalt yama ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Pendik'e 6 bin 70 metre yeni yol!

Geçtiğimiz yılı yol ve altyapı faaliyetleri açısından oldukça yoğun geçiren Pendik Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçenin ulaşımını kolaylaştırmak üzere 6 bin 70 metre yeni yol, 2 bin 500 metre de yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Fen İşleri ekipleri Haberi

Fen İşleri ekipleri

Edinilen bilgiye göre, Fen İşleri ekipleri tarafından kış aylarındaki yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar sonucu hasar gören Cumhuriyet Meydanından Çimenlik Caddesine inen ve uzun basamakların bulunduğu merpenlerin çatısında yenileme çalışmaları devam ederken, Güner Önce Caddesinden Çimenlik Caddesine inen merpenlerin üzerindeki çatının yenileme çalışmaları tamamlandı. Yetkililer, yeni çatılarda ağır kış şartlarına dayanıklı demir ve kalın sac kullanıldığını ifade...