29 / 04 / 2024

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Ereğli Belediyesi şantiyesinde yapılan üretimle hem Ereğli İlçesine hem de belediyeye önemli katkılar sağlanıyor. Belediyeye ait şantiye alanında yapılan çalışmalar belediye Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin işlerini kolaylaştırıyor.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Kontenjanlar açıklandı! Başvurular başladı mı?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde çalışmak üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacağını duyurmuştu. Peki, Başvurular başladı mı? Kadrolar belli oldu mu? İşte bütün detaylar...

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Haziran ayında başvurular başladı mı?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde çalışmak üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacağını duyurdu! Hazirana sayılı günler kala gözler Devlet Su İşleri'nde! Peki, Başvuru tarihi belli oldu mu? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Başvuru tarihi açıklandı mı? Son 2 gün!

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde istihdam edilmek üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacağını duyurdu! Hazirana sayılı günler kala gözler Devlet Su İşleri'nde! Peki, Başvuru tarihi açıklandı mı? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak? İşte bütün detaylar.

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Kontenjanlar açıklandı! Başvuru tarihi ne zaman?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde istihdam edilmek üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacak! Peki, Başvurular başladı mı? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak? İşte bütün ayrıntılar...

Kuşadası Karaova'daki asfalt çalışmalarında sona gelindi!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklar ve Flora Apart ile Havuzlukent sitesi yollarında sıcak asfalt döküm çalışmasında son aşamaya geldi.

İskenderun modern yollara kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dâhilinde kent genelinde bozulan ve tahrip olan yollara sıcak asfalt ile kaplamaya devam ediyor.

Samsun Çarşamba’ya 41 milyon liralık dev yatırım!

Türkiye’nin verimli tarım ovalarından Çarşamba’da Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü ile Fen İşleri Daire Başkanlığı, yatırım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Gölcük Preveze Caddesi prestij kazandı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Preveze caddesi yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine kavuştu.

Yozgat Sorgun'da yollar yenilendi!

Yozgat Sorgun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları son hızla devam ediyor. Yozgat Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yolların sıcak asfalt ile kaplandığını ifade etti.

Tekirdağ'ın altyapı projelerinde sona gelindi!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde sürdürülen çalışmaların son durumu ile ilgili toplantı düzenlendi...

Van İpekyolu'nda asfalt çalışmaları başladı!

Van İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,kırsal mahallelerde bulunan bozuk yollar ile ara sokaklara asfalt sahti kaplama dökümüne başladı. Belediye yol düzeltme çalışmalarını bütün bir kentte yayacaklarını belirtti.

Mardin Nusaybin'de tahrip olan evler yeniden inşa ediliyor!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 134 gün süren çatışmaların yarattığı yıkım, yurttaşların el birliği ile tekrar onarılıyor. Nusaybin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Bilal Ceylan, ''Nusaybin’i el birliğiyle tekrar inşa edeceğiz''dedi.

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Haberi

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Saç ve demir türevi çalışmaların yapıldığı kaynak atölyesi tarafından üretimi gerçekleştirilen kamelya, oturma grupları, piknik masası, basketbol potası, kale direkleri, orta refüj kalıpları, kapı, pencere, çevre korkulukları vb türdeki malzemeler kentin farklı bölgelerinde kullanılıyor. 


ŞANTİYE ÜRETİMLERİ KULLANILIYOR

 Şantiye tarafından üretilen otobüs ve minibüs durakları Toros Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ı ve 2. TOKİ Evleri, fakülte ve yüksek okul ile öğrenci yurdu önü başta olmak üzere kentin dört bir noktaya yerleştirerek yolcuların beklerken, yazın güneşten, kışın ise yağıştan korunmalarına imkan sağlıyor. Şantiye alanında ayrıca bordür, orta refüj taşları, kaldırım, kelebek bordürler, büz, kanalizasyon taşları, taş parkeler ve mezar içlerine konulan taş blokların üretimi gerçekleştiriliyor. Asfalt biriminin hazırlıkları da yine şantiyede yapılan çalışmalar arasında yer alıyor. 


ŞANTİYESİ OLAN BELEDİYENİN SIRTI YERE GELMEZ

 Ereğli Belediye...