06 / 05 / 2024

Fen İşleri Şantiyesi samsun

Fen İşleri Şantiyesi samsun

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Efeler Belediyesi şantiyelerle güçleniyor!

Efeler Belediyesi, Tepecik Mahallesi’nde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Makine Bakım, Onarım ve İkmal Birim Amirliği’nde yapılan yeni düzenlemeler ile vatandaşlara daha iyi hizmet verecek.

İzmir Menderes'e yeni şantiye alanı!

İzmir'in Menderes ilçesinde yapımı devam eden Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Şantiyesi, 6 bin metrekare alan üzerinde hizmet verecek.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Çankırı yeni yollara kavuşuyor!

Çankırı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü. Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri yol çalışmalarına devam ediyor!

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

Sancaktepe Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi açıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Belediye Başkanımız İsmail Erdem’inde katıldığı tören ile hizmete açıldı. Şantiye 44 araç ve 414 personel ile hizmet verecek.

Şile Fen İşleri Müdürlüğü'ne yeni bina!

Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri müdürlüğünün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmaları sürüyor!

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Yol açma çalışmaları çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.

Sinop Belediyesi Fen İşleri asfalt çalışmaları sürüyor!

Sinop Belediyesi Fen İşleri tarafından çeşitli nedenlerden dolayı ve son yağan yoğun kar nedeni ile bozulan cadde ve sokaklar sıcak asfalt kaplanarak yeni çehresine kavuşturuluyor. Belediye Başkanı Baki Ergül sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Küçükdalyan Mahallesi’nde yol açma ve malzeme serme çalışması gerçekleştirdi. İşte Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son birkaç günde gerçekleştirdiği faaliyetler...

İzmir Menderes'te temizlik işleri şantiyesi inşa edildi!

Menderes ilçesinde vatandaşlara daha verimli bir hizmet sunmak isteyen Menderes Belediyesi, 500 metrekare alan üzerine modern bir temizlik işleri şantiyesi kurdu.

Eskişehir Tepebaşı Fen İşleri yoğun mesaide!

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz dönemini yoğun bir çalışma temposuyla geçiriyor. Ekipler, mahallelerde asfalt dökümü, taş döşeme, kaldırım çalışmalarına ağırlık veriyor.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı mahallelerinde asfalt, bordür-parke ve diğer altyapı çalışmaları devam ediyor. Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’ndeki Parmak Caddesi’nde de sıcak asfalt serimi çalışmaları sürdürülüyor.

Fen İşleri Şantiyesi samsun Haberi

Fen İşleri Şantiyesi samsun

Daha verimli ve düzenli hizmet için Samsun Terme Belediyesi tarafından ilçenin Çay mahallesinde Fen İşleri Şantiyesi kuruldu. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kurulan şantiye modern yapısıyla dikkat çekiyor. Aynı alanda Temizlik İşleri şantiyesi inşaat çalışmalarına da devam ediliyor.


Başkan Şenol Kul, şehrin içinde kalan ve Terme’ye yakışmayan bir görüntü içindeki eski şantiye alanının boşaltılmasını, "Şehrin tam içindeki bu alan çirkin görüntüsü ve ihtiyaçlara cevap verememesiyle Terme’mize yakışmıyordu" diyerek değerlendirdi.


MODERN ŞANTİYE ETKİN HİZMET


Şantiyelerin ilçeye daha iyi hizmet vermek adına yapıldığını kaydeden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Güvenlik kameraları ile çevrilerek yaklaşık 8 bin metrekare alan üzerinde hizmet vermeye başlayan Fen İşleri şantiyesinde araçlar için oluşturulan kapalı otopark, araç bakım bölümü yer alırken, idari bina içerisinde çalışan personel için dinlenme...