02 / 05 / 2024

Fener Yapı

Fener Yapı

Fener Yapı Bina İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Okay Demirci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Kadıköy, Rasim Paşa Mahallesi, Siftah Sokak, Özbaykan İşmerkezi'nde kuruldu

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Silivri'de tehlike arz eden metruk yapılar yıkılıyor!

Silivri Belediyesi, tarihi Mimar Sinan Köprüsü Koruma Alanı Sınırı içerisinde bulunan ve yıkım kararı alınan yapı ile Fener Mahallesinde tehlikeli olan yapıları yıktı...

Karabük Fener Cafe’ye yıkım kararı!

Karabük Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu, kentsel sit alanı içerisinde bulunan Fener Cafe’nin onaylı restorasyon projesine aykırı olarak inşa edilmesi nedeniyle yıkılması kararlaştırılan ancak yıkılmayan yapı sahipleri hakkında yasal işlem başlattı.

Fener Kalamış Rezidans'ta son daireler!

Fener Kalamış Rezidans projesi, Çakıroğlu Yapı imzası taşıyor. Projede son dairelerin satışları devam ediyor.

Bakırköy'de Yeşilyurt Fener İskelesi yapılacak!

Bakırköy'e bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde kıyı kenar çizgisinin deniz tarafında bulunan alanda T şeklinde yapılacak dolgu projesi ile "Yeşilyurt Fener İskelesi" inşa edilecek..

Eretna Ekşi Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eretna Ekşi Yapı İnşaat Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta İstanbul, Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Fener Sokak'ta kuruldu.

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi, Halil Ali Timur Bezmen, Baskın Dorçip, Murat Çağan Ökten ortaklığıyla 51 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

Sarn Yapı İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sarn Yapı İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Ahmet Salih Bilgü tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta İstanbul, Kadıköy, Kalamış Fener Kalamış Caddesi' nde kuruldu.

Folkart Yapı İzmir Fener Burnu fiyat!

İzmir İl'i Çeşme İlçe'si Fener Burnu'nda yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı İzmir Fener Burnu fiyat listesine göre daireler 306 bin Euro'dan başlıyor.

Çeşme Fener Burnu Folkart Yapı Evleri!

Dairelerin 1+1 'den 4+1 'e kadar değişiklik gösterdiği proje 5 kat şeklinde yükselecek. Çeşme Fener Burnu Folkart Yapı Evleri 31 Mayıs 2017 'de teslim edilecek.

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık!

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede fitness center ve termal havuz gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Fener Rum Patrikhanesi'nde tadilat yapılıyor!

Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Francis'in 29-30 Kasım'da gerçekleştireceği Türkiye ziyareti öncesi hazırlıklar sürüyor. Ziyaret öncesi Fener Rum Patrikhanesi 'nde birtakım tadilat ve düzenlemeler yapılıyor.

Fener ve Balat iskeleleri yenileniyor!

Üsküdar-Balat ve Fener arasındaki vapur seferleri bir süredir yapılamıyor. Zira iskeleler kapalı. İskelelerin akıbetini merak eden Balat ve Fener sakinlerinden şu günlerde çok sayıda mesaj alıyorum. “İskeleler ne zaman açılacak?” diye soruyorlar.

Fener Yapı Haberi

Fener Yapı

Fener Yapı Bina İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Okay Demirci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. Fener Yapı Bina İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Fener Yapı Bina İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Rasim Paşa Mahallesi, Siftah Sokak, Özbaykan İşmerkezi, No:3...