10 / 05 / 2024

fenerbahçe avm otel projesi

fenerbahçe avm otel projesi

Stadın yanındaki okul arazisinin kulübe devri aslında geçen yaz olacaktı. BUGÜN’e konuşan bir kulüp yetkilisi “Bu işten sorumlu yöneticimiz Turan Şahin, AVM-Otel projesi için araştırmalara bile başlamıştı. Kulübün mali yükü azalacaktı” dedi.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'den Kadıköy'e otel ve AVM projesi!

Bir süredir Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanında bulunan Kenan Evren Lisesi arazisini isteyen Fenerbahçe Spor Kulübü mutlu sona yaklaştı. Fenerbaçe 49 yıllığına kiralamak için yaptığı başvuruya olumlu cevap aldı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık!

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temeli Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Bakan Avcı'dan Fenerbahçe'ye arsa yanıtı!

Milli Eğitim Bakanı Avcı, stadın yanındaki arsayla ilgili "Fenerbahçe kulübü, 'ben 18 milyona 4 tane okul yapayım, 345 milyonluk arsayı bana verin' diyor' dedi.

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi'ne AVM-Otel yapacaktı!

Stadın yanındaki okul arazisinin kulübe devri aslında geçen yaz olacaktı. BUGÜN’e konuşan bir kulüp yetkilisi “Bu işten sorumlu yöneticimiz Turan Şahin, AVM-Otel projesi için araştırmalara bile başlamıştı. Kulübün mali yükü azalacaktı” dedi.

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden kötü haber!

Fenerbahçe Kulübü, Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Araziyi teslim alabilmek için bugüne dek 60 milyon lira harcayıp 3 okul, 1 spor salonu yaptıran yönetim öfkeli.

fenerbahçe avm otel projesi Haberi

fenerbahçe avm otel projesi

Bir yandan futbol takımına ve Ankara'daki şube binasına yapılan saldırıyla uğraşan Fenerbahçe bir yandan da kendisine söz verilen ancak hâlâ devralamadığı Kenan Evren Lisesi arazisiyle meşgul oluyor. Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler Ankara'ya gidip Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüştü. Önceki gün yapılan toplantıda Avcı, stadın arkasında bulunan okul arazisinin değerinin 345 milyon lira ettiğini belirtti. Ancak iddiaların aksine "Bu parayı verirseniz alırsınız" demedi. Fenerbahçe'ye araziyi veremeyeceklerini açık bir dille ifade etti. Peki bu noktaya nasıl gelindi?


İşte çarpıcı detaylar:

İşte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın yanındaki Kenan Evren Lisesi arazisi.


1- Mil­li Eği­tim Ba­kan­lı­ğı, İs­tan­bul Va­li­li­ği ve Fe­ner­bah­çe Kulübü ara­sın­da 2002 yı­lın­da pro­to­kol im­za­lan­dı. Fe­ner­bah­çe yapacağı 2 okul karşılığında ara­zi­yi dev­ra­la­cak­tı.


2- 2009 yı­lın­da pro­to­kol de­ğiş­ti­ril­di. Fe­ner­bah­çe'den 3 okul, 1 de...