11 / 05 / 2024

Fenerbahçe bisiklet yolu filli boya

Fenerbahçe bisiklet yolu filli boya

Filli Boya, enerji verimliliği ve çevreye duyarlılığını buluşturduğu işbirliği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Filli Boya ve Kadıköy Belediyesi 3,5 km uzunluğundaki Kurbağalıdere – Fenerbahçe bisiklet yolunu renklendirdi...

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Edirne Fenerbahçe Evi'nin inşaatı başladı!

Fenerbahçe Kulübü tarafından Edirne-Havsa kara yolu üzerinde hayata geçirilecek Fenerbahçe Evi projesinin temeli atıldı.

Kadıköy Fenerbahçe sahiline tenis kortu mu yapılacak?

Kadıköy'de dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı. Kadıköy Fenerbahçe sahilin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 adet tenis kortu yapılacağı iddia ediliyor.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne bisiklet yolu geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Turizm Merkezi'ndeki yatırımlarını sürdürüyor. Erciyes'e bisiklet ve yaya yolu yapımı için ihaleye çıkıldı.

Kilis'e bisiklet yolu geliyor!

KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, kentte 25 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.Kara ile birlikte kente yapılacak yürüyüş ve bisiklet yolu için çalışma yaptı.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş ve bisiklet yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

İstanbul’a 1.100 kilometre bisiklet yolu geliyor!

Bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla 2023’e kadar Çevre ve Şehircilik Bakanı Güldemet Sarı hedeflerinin 81 ile bisiklet yolu yapmak olduğunu söyledi.

Fenerbahçe bisiklet yolu filli boya Haberi

Fenerbahçe bisiklet yolu filli boya


Filli Boya, belediyelerle gerçekleştirdiği, renkleri, enerji verimliliği ve çevreye duyarlılığını buluşturduğu işbirliği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Filli Boya son olarak Kadıköy Belediyesi ile 3,5 km uzunluğundaki Kurbağalıdere – Fenerbahçe bisiklet yolu renklendirme projesi için bir araya geldi. Filli Boya’nın Yol Çizgi Boyaları kullanılarak renklendirilen bisiklet yolu, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Tanyol ve Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk’un bir araya geldiği etkinlikle Kadıköy sakinlerinin ve spor severlerin hizmetine sunuldu.


Filli Boya ve Kadıköy Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında İstanbul’un en uzun bisiklet parkurlarından biri olan Kurbağalıdere – Fenerbahçe bisiklet yolu, hem yeni renklerine hem daha iyi bir görünüme kavuşmuş oldu.


Daha İyi Bir Kent Yaşamı Hedefleniyor


Ülkemizin renk otoritesi olan Filli Boya, bisiklet yolunun renklendirilmesini sağlayarak, gerek hava ve...