05 / 05 / 2024

Fenerbahçe Gebze Tesisleri projesi

Fenerbahçe Gebze Tesisleri projesi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze'de önümüzdeki nisan ayında, geçen sene planını açıkladığı 15 sahalık arazi üzerine kurulacak spor tesislerinin ilk temelini atacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!

Fenerbahçe yönetimi, Ülker Arena Stadı’nın yakınında bulunan bölge ile Kenan Evren Lisesi, Gebze, Antalya ve Ankara’daki arazilerini en kısa sürede satmayı hedefliyor.  

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Fenerbahçe Gebze Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze'de önümüzdeki nisan ayında, geçen sene planını açıkladığı 15 sahalık arazi üzerine kurulacak spor tesislerinin ilk temelini atacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'den 6 büyük yatırım!

Fenerbahçe; Samandıra tesislerinin karşısındaki tapusu alınan 230 dönümlük araziye altyapı yer yapacak. Sarı lacivertliler bunun dışında Antalya, Ataşehir ve Gebze’de de kulübe yeni gelir sağlamak adına projeler de geliştiriyor.

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri yenileniyor!

Fenerbahçe Kulübünün yeni sezon hazırlıkları kapsamında Can Bartu Tesisleri'ndeki zemin ve çim yenileme çalışmalarında, lif çakma işlemine başlandı.

Fenerbahçe'nin tesisleri yeni sezona hazırlanıyor!

Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı'nda ve Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarda sona yaklaştı. Kulüp, tesislerini yeni sezona yetiştirecek.

Fenerbahçe'nin yenilenen yelken tesisleri açıldı!

Dereağzı ve Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi’nin tesislerinin yenilenmesinden sonra açılış törenlerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk katıldı

Fenerbahçe Kulübü, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, takımların kamp yaptığı Topuk Yaylası'ndaki tesisin tapusunu aldı. Fenerbahçe Kulübü haberi internet sitesinden duyurdu.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Düzce'de 2011'de yapımı tamamlanarak hizmete giren ve 25 yıllığına devredilen Resort ve Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu istiyor!

Fenerbahçe, Düzce’de bulunan ve farklı takımlardan da büyük ilgi gören tesisleri için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler 49 yıllığına kiraladığı 150 dönümlük arazinin sahibi olmak istiyor.

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu alacak!

Fenerbahçe 49 yıllığına kiracısı olduğu Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin arsası için ihaleye çıkıyor. Kulüp, yoğun ilgi gören arazinin tapusunu alacak.

Fenerbahçe Gebze Tesisleri projesi Haberi

Fenerbahçe Gebze Tesisleri projesi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün Karadeniz Ereğli şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gülüç beldesindeki etkinlikte açıklamalar yapan Yıldırım, göreve ilk geldiklerinde, tesisleşme ve ekonomik olarak büyüyerek sportif başarılara imza atmanın planlarını yaptıklarını belirtti. Geçmişe dönük 20 yıla bakıldığında, Avrupa standartlarında stat yaptıklarını vurgulayan Yıldırım, Fenerbahçe'nin sponsorlarla beraber 1998 yılından sonra büyüyerek bu hale geldiğini söyledi.

"Diyorlar ki, 'Özlenen Fenerbahçe.' Yirmi sene öncesinde sadece futbol takımı olan ve ezeli rakipleriyle yaptığı maçlarda bazen yenen, yenilen bir takımken 19 senedir Galatasaray'a içeride hiçbir maçta yenilmedik, 6-0'la tarih yazdık." diyen Aziz Yıldırım, "Bunları bir tarafa bırakacağız. Özlenen Fenerbahçe yok, geleceği olan Fenerbahçe var. Geleceği hayal etmemiz lazım ve bu hayaller üzerine Fenerbahçe'yi oturtmak lazım." diye konuştu.

-...