09 / 05 / 2024

fenerbahçe koleji ataşehir son durum

fenerbahçe koleji ataşehir son durum

İstanbul Ataşehir Kayışdağı Mahallesi'nde yer alan Özel Fenerbahçe Koleji ve 80. Yıl Cumhuriyet Parkı'nın yer aldığı 26 bin 538 metrekarelik alan 70 milyon 78 bin 508 TL bedelle 30 Eylül 2014 saat 14:00'te ihale edilecek.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Fenerbahçe'den 6 büyük yatırım!

Fenerbahçe; Samandıra tesislerinin karşısındaki tapusu alınan 230 dönümlük araziye altyapı yer yapacak. Sarı lacivertliler bunun dışında Antalya, Ataşehir ve Gebze’de de kulübe yeni gelir sağlamak adına projeler de geliştiriyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ihalesi 21 Eylül'e ertelendi!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri yapım işinin ihalesi 21 Eylül'e ertelendi.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı müftülüğe mi tahsis edildi?

Küratörlüğünü Sunay Akın’ın yaptığı Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı sessiz sedasız ilçe müftülük alanı ilan edildi. Müzeye boşaltılması için verilen süre geçen günlerde doldu.

Kolon Otel ile Ataşehir'e 140 odalı otel!

Ekinkar Turizm, İstanbul Ataşehir'e 140 odalı otel yatırımı yapıyor. Kolon Otel adıyla hizmete açılacak olan proje 22 katlı tek blok olarak planlandı...

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Ataşehir'e WaterGarden yaşam, eğlence ve gastronomi merkezi açılıyor!

Ataşehir'in kalbinde 'yaşam, eğlence ve gastronomi' merkezi olarak konumlandırılan WaterGarden, İstanbullular'ın sosyal hayatına yön verecek. Nostalji Sokağı'ndan organik pazara pek çok alan mayısta ziyaretçiyle buluşacak

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

İstanbul Ataşehir'de Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın mesafede yükselen My Newwork projesinde ofislerin metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlangıç gösteriyor.

Ataşehir My Newwork'te banka kredili ödemelerle!

My Prestige ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir konumda olan projede teslimlerin 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor. Ataşehir My Newwork'te ofis fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

Fenerbahçe Koleji için alınan arsanın hisse satışı gerçekleşti!

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisinin ödenmesi amacıyla Sarı-Lacivert kulüp hisse satışı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsanın borçları ödendi!

Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama: "Fenerbahçe Futbol AŞ'nin dün satılan hisse adeti 100 bin olup, bu satıştan elde edilen 4 milyon 479 bin lira gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait borçlar kapatılmıştır"

fenerbahçe koleji ataşehir son durum Haberi

fenerbahçe koleji ataşehir son durum


İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, Ataşehir Kayışdağı Mahallesi İstanbul Caddesi mevkiindeki 228 pafta 1845 ada 18 parsel no'lu 26.538,75 metrekare yüzölçümlü arsa 70 milyon 78 bin 508 TL tahmini bedelle ihale edilecek.

Kısmen park alanı, kısmen özel eğitim tesis alanı imarlı olan arsanın ihalesi 30 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.


1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz mal 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36 ncı maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile gösterilen gün ve saatte satışa çıkarılmıştır.

2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;

a) Bu iş için yatırılan geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 sayılı Kanunun 27 nci maddesi uyarınca yayınlanmış Devlet İhale Genelgelerinde belirtilen...