04 / 05 / 2024

Fenerbahçe maçı

Fenerbahçe maçı

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde CHP’nin 18 mahalle temsilcisiyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç "Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak” dedi.

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Makedonya Kırçova'da Fenerbahçe Fan Kulüp kafeteryası açıldı!

Makedonya'da yaşayan Fenerbahçe taraftarı Muammer Kocacık, Kırçova'da "Fenerbahçe Fan Kulüp" adını verdiği kafeteryayı açtı. Kocacık, 'yuva' olarak nitelendirdiği kafeteryasında Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izleyeceklerini ifade etti.

Fenerbahçe Kulübü başkan seçimlerinde sayıma geçildi!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işleminin sona ermesinin ardından, sandıklarda oy sayımına başlandı.

Hulusi Belgü Fenerbahçe başkanlığına aday oldu!

Sarı-lacivertli eski yönetici Hulusi Belgü: "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına adayım" dedi. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık!

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temeli Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Fenerbahçe maçı Haberi

Fenerbahçe maçı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, M’Expo projesinin Maltepe’deki işsizlik sorununa önemli bir neşter vuracağına dikkat çekerek, “M’Expo için düzenlediğimiz imza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca, bir müjde vermek istiyorum; Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak” dedi


Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde CHP’nin 18 mahalle temsilcisiyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,  imar, altyapı, sosyal yardım, cenaze hizmetleri, kültür merkezleri, emek pazarı, kentsel dönüşüm, kreş, Altın Kart uygulaması ile ilgili talep ve önerileri dinledi. Toplantıda, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesinin sunumu da gerçekleştirildi. Sunum sonrası bir konuşma yapan Başkan Ali Kılıç, “1 Nisan’da mazbatamızı aldık. Yani seçileli tam 1 yıl olmuş. Bu süreç içerisinde bana destek veren parti örgütüme, arkadaşlarıma ve demokrasi...