05 / 05 / 2024

Fenerbahçe Üniversitesi çalışmalarında son durum

Fenerbahçe Üniversitesi çalışmalarında son durum

Fenerbahçe’nin eğitim kurumlarının yeni eğitim-öğretim açılışında konuşan Başkan Aziz Yıldırım, müjdeyi verdi. Yıldırım, “Üniversite çalışmalarımız devam ediyor. Meclis açıldığında kuruluş için gerekli olan iznin çıkacağına inanıyorum” dedi.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest tehlikesi!

İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 1300 binanın yıkımı tamamlandı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, kentsel dönüşüm çalışmalarında asbeste yönelik önlem alınmadığını dile getirdi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Galataport projesinin inşaat çalışmalarında son durum ne?

Galataport projesi dünyanın en özel yerlerinden biri olan, İstanbul'un merkezi Karaköy sahilinin 1.2 kilometre uzunluğundaki kıyısında hayata geçiriliyor. Peki projenin çalışmalarında son durum ne? Genel Müdür Erdem Tavas, projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaat çalışmalarında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Projede fiziki gerçekleşme yüzde 41'e ulaştı. 

İzmir kentsel dönüşüm çalışmalarında nelere dikkat edilmeli?

Cumhuriyet Gazetesi konuk köşe yazarı Av. Senem Kiraz köşe yazısında İzmir'de deprem sonrası çözüme kavuşması gereken konuları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Son dakika haberi! Aşı çalışmalarında sona mı gelindi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maske, yakın zamanda hayatımızdan çıkmış olacak. Kovid-19 aşı çalışmalarında büyük ilerlemeler var. Sonucu bekleyelim." dedi.

İzmir'deki hasar tespit çalışmalarında sona gelindi!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde 6,6 büyüklüğündeki depreminden sonra başlatılan hasar tespit çalışmalarında sona gelindi.

Fenerbahçe Üniversitesi çalışmalarında son durum Haberi

Fenerbahçe Üniversitesi çalışmalarında son durum

Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumları’nda 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı, okulun spor salonunda düzenlenen törenle yapıldı. Fenerbahçe Koleji Kampüsü’nde gerçekleştirilen organizasyona Başkan Aziz Yıldırım’ın yanı sıra kulüp yöneticileri de katıldı. Törende bir konuşma yapan Yıldırım şunları söyledi: “Değerli veliler, sevgili çocuklar. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilerim. Bizim en büyük öncümüz Mustafa Kemal Atatürk’tür ve onun çizgisinde ilerlemek, cumhuriyete sahip çıkmak en önemli emelimiz. Kuracağımız üniversitedeki amacımız da bu olacak. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Meclis açıldığında ilk kanunlardan biri olarak üniversitemizin kuruluşuna izin verileceğini düşünüyorum.” 


‘Herkese hayırlı olsun’

“Bir sonraki yıl da inşallah üniversitemiz ilk öğrencileriyle tanışacaktır. Yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını dilerim. Bu ülkede 15 Temmuz yaşandı. Yaşanacağı da gelişinden belliydi. Beraber olanlar şimdi ‘ne...