30 / 04 / 2024

Fenerbahçe Üniversitesi ne zaman açılacak

Fenerbahçe Üniversitesi ne zaman açılacak

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi'ne inceleme!

Yüksek Öğretim Kurulu heyeti, Silivri’de bu yıl eğitim öğretimine başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’ne tahsis edilen binalarda incelemede bulundu.

Fenerbahçe Üniversitesi eğitime hazır!

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden, beraberinde akademik kadro ve teknik ekipten meydana gelen bir grup heyet Selimpaşa’daki üniversite binalarında incelemeler yaptı.

Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başladı!

Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı ve 24 Kasım 2016 tarihinde kamu tüzel kişiliğe kavuşan Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası yürütülmeye başlandı. 

Fenerbahçe Üniversitesi 2018'de eğitime başlayacak!

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi'nin gelecek yıl eğitim hayatına başlayacağını söyledi. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nde sona yaklaşılıyor!

Sarı-lacivertli kulübün yöneticileri, üniversitenin kurulacağı Silivri'deki araziyi ve mevcut binaları gezdi.Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesi'nde bulunan ek hizmet binalarının yanındaki 3 tarihi konak, 30 yıllığına Fenerbahçe Üniversitesine tahsis edildi.

Silivri'deki 3 tarihi bina Fenerbahçe Üniversitesi’nin!

YÖK’ün kuruluşunu onayladığı Fenerbahçe Üniversitesi, Sultan Abdülmecit'in başhekimliğine kadar gelen Silivri’nin Selimpaşa Mahallesi'nde Rum Dr. Sarandi Arhiyeni’nin yaptırdığı 159 yıllık binada eğitim verecek.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe kombine bileti kaç TL? Kombine bilet ne kadar 2023? 21 Haziran 2023 Fenerbahçe kombine fiyat listesi!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu için kombine kart fiyatlarını belirlediğini duyurdu. Yenileme sürecinin yarın başlayacağı ve genel satışların 7 Temmuz'da başlayıp 23 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

Fenerbahçe Üniversitesi'ne 1 yıl rötar!

Sarı-lacivertli kulüp, Fenerbahçe Üniversitesi'nin eğitim hayatına başlamasının 1 yıl ertelendiğini açıkladı..

Fenerbahçe Üniversitesi ne zaman açılacak Haberi

Fenerbahçe Üniversitesi ne zaman açılacak

Fenerbahçe Üniversitesi, Medicana Grubu ile yapılan işbirliği sonrasında bu yıl hizmet vermeye başlıyor. 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Medicana Grubu Yönetimi Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hüseyin Bozkurt dev işbirliğini ve yapacaklarını anlattı. Eğitimin kendileri için bir sevda olduğunu belirten  Bozkurt, merak edilenleri ve bu süreci şu şekilde sıraladı: “Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılmama durumu ortaya çıktığında Başkanımız Ali Koç'la görüştüm ve bir Fenerbahçe sevdalısı olarak bu işe talip olduğumuzu ve bütün mali yükü olmak istediğimi söyledim.


”EĞİTİMDE İDDİALIYIZ”

“Ali Bey çok olumlu karşıladı. Sonra düşüncemin arkasında olup olmadığını sordu. Gelen tekliflerin içinde en iyisi bizimki olduğu için yola çıktık. Üniversitemizin adı Fenerbahçe. Adından çok memnunuz. Bu şekilde devam edecek. Herkes bunu bilsin. Fenerbahçe sadece bir spor kulübü değil. Bir sivil toplum...