02 / 05 / 2024

Fenerbahçe Üniversitesi silivri

Fenerbahçe Üniversitesi silivri

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi'nin gelecek yıl eğitim hayatına başlayacağını söyledi. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nde sona yaklaşılıyor!

Sarı-lacivertli kulübün yöneticileri, üniversitenin kurulacağı Silivri'deki araziyi ve mevcut binaları gezdi.Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesi'nde bulunan ek hizmet binalarının yanındaki 3 tarihi konak, 30 yıllığına Fenerbahçe Üniversitesine tahsis edildi.

Galatasaray, Silivri'de Fenerbahçe'ye komşu oluyor!

Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri'de 3 binayı 30 yıllığına kiralayan Fenerbahçe'den sonra, Galatasaray da Florya arazisinin yerine gayrimenkul yatırımı yapmak için aynı ilçede alternatif arsa araştırıyor.

Fenerbahçe Üniversitesi için çalışmalar hızlandı!

Silivri’ye kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili kuruluş çalışmalarını sürdüren Kulüp Yöneticileri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret ederek süreç hakkında bilgi verdi.

Fenerbahçe Üniversitesi kuruluş çalışmaları başladı!

Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım üniversite için çalışmaları hızlandırdı. YÖK ile görüşmelerini sürdüren kulüp, Mayıs ayında gerçekleşecek Genel Kurullarında Silivri’de yapılacak Fenerbahçe Üniversitesi’ni de gündeme getirecek.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

Fenerbahçe Üniversitesi'ne 1 yıl rötar!

Sarı-lacivertli kulüp, Fenerbahçe Üniversitesi'nin eğitim hayatına başlamasının 1 yıl ertelendiğini açıkladı..

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi'ne inceleme!

Yüksek Öğretim Kurulu heyeti, Silivri’de bu yıl eğitim öğretimine başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’ne tahsis edilen binalarda incelemede bulundu.

Fenerbahçe Üniversitesi eğitime hazır!

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden, beraberinde akademik kadro ve teknik ekipten meydana gelen bir grup heyet Selimpaşa’daki üniversite binalarında incelemeler yaptı.

Vefa Küçük'ten Fenerbahçe Üniversitesi açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi için kiralanan binanın kulübü zarara uğrattığı iddialarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başladı!

Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı ve 24 Kasım 2016 tarihinde kamu tüzel kişiliğe kavuşan Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası yürütülmeye başlandı. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin can suyu Silivri Belediyesi'nden!

Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Toplantısı’na davet edilen Başkan Işıklar’a, üniversitesi kuruluşuna destekleri nedeniyle Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Fenerbahçe Üniversitesi silivri Haberi

Fenerbahçe Üniversitesi silivri

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan yüksek pan kurulu toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Toplantıya, yüksek pan kurulu başkanı Vefa Küçük, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, kulüp yönetim kurulu ve yüksek pan kurulu üyeleri katıldı. Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre; Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi hakkında üyelere bilgi verdi.


Fenerbahçe Üniversitesi gelecek yıl eğitim hayatına başlayacak. Vefa Küçük'ün konuşmasının ardından başkan Aziz Yıldırım ile asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Üniversitesi kampüsü için tahsis ettiği arazi ve katkılarından dolayı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a plaket verdi. Kulübe temsilci üye olan Işıklar, genel kurul üyeliğine terfi ettirildi.


"Fenrbahçe Silivri'ye çok yakıştı"

Başkan Özcan Işıklar toplantıda konuşma yaptı. Işıklar, "Fenerbahçe, Türkiye'nin büyük markalarından ve spor vizyonlarından bir tanesi. Fenerbahçe gibi bir kulübün, Silivri'de bilim merkezi...