07 / 05 / 2024

Feneryolu köşkleri

Feneryolu köşkleri

1948 yılında Ortaköy'de 3 katlı, 6 odalı bir ev 171 adet altın parasına, 7 bin liraya satılacakmış. Feneryolu'nda iki dönüm bahçe içinde bir köşk ise 22 bin 500 liraya satılacakmış.

1936'da Atatürk'ün yaşadığı iki köşk tamir edilmiş!

1936 yılında Diyarbakır'da yer alan ve Atatürk'ün kaldığı iki köşk olan, Semanoğlu ve Pamuk Köşkleri belediye tarafından tamir edilmiş.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy Feneryolu 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Feneryolu Mahallesi, 3111 ada, 83 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Atasay'ın en çok satılan altın yüzükleri belli oldu! Atasay altın yüzük fiyatları kaç TL? 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Atasay altın yüzük kategorisinin en çok satan altın yüzükleri belli oldu. Beştaş yüzükten tektaşa tüm altın yüzükler bulunuyor. Peki Atasay'da altın yüzükler ne kadar? Altın yüzük fiyatları kaç TL? Hangi yüzük ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 Atasay fiyat listesi.

65 yaşından küçükler dikkat! SGK duyurdu! 7 Ekim’de süre doluyor! İşte detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yeni bir duyuru yaptı. Bu duyuru 65 yaşından küçükleri ilgilendiriyor. İşte merak edilen detaylar!

Kira sözleşmeleri ve tarafların yükümlülükleri!

Konut veya çatılı iş yeri kiralama işlemlerinde kiralanan taşınmazların altı aydan daha uzun süreli kiralanması gerekiyor. Peki kira sözleşmeleri ve tarafların yükümlülükleri nelerdir? İşte tm merak edilenler...

8 maddede kiracının kiraya verene karşı yükümlülükleri!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stj.Av. Beste Karakoç, "Kiracının kiraya verene karşı yükümlülükleri" konusunu kaleme aldı. İşte 8 maddede kiracının kiraya verene karşı yükümlülükleri...

Devletin tarihi köşkleri yeni sahiplerini bekliyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli simgelerinden Çankaya Köşkü, hemen yanı başında Başbakanlık Konutu, Dışişleri Konutu ve TBMM Başkanlık Konutu’yla birlikte devletin yönetim merkezi olarak bilinen tarihi mekanlar yeni sahiplerini bekliyor.

7 maddede sitelerde kat maliklerinin yükümlülükleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "sitelerde kat maliklerinin yükümlülükleri" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

7 maddede Yeni Vergi Yükümlülükleri Taslağı!

Yeni Vergi Yükümlülükleri Taslağı’na göre, birçok alanda vergi düzenlemeleri yapılırken, yüksek gelir elde edenlerin vergisi de artırılıyor; lüks konut, konaklama ve dijital hizmetlere ise yeni vergiler getiriliyor. İşte Yeni Vergi Taslağı’nı 7 maddede tüm detayları…

60 yalı ve 40 yalı dairesi satışta!

Türkiye lüks konut pazarının yüzde 75'ini İstanbul'daki gayrimenkuller oluşturuyor.Özellikle Boğaziçi yalıları ve köşkleri için son yıllarda körfez ülkelerinden alıcılar geliyor.  

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Feneryolu köşkleri Haberi

Feneryolu köşkleri

7.000 LİRAYA SATILIK KAGİR HANE - Üç kat her katta ikişer oda, büyük sofaları ve her katta mutfak ve helası ayrılmış hiç tamirsiz bir miktar bahçesi Ortaköy'de Büyük Şekerci Sokak'ında No. 28. Tramvaya otuz metre mesafede görmek için Galata Necatibey Caddesi 160 No.da mal sahibi Zeki Harman'a. Tel: 42812, saat 14-17'ye kadar.




22.500 KISMEN BOŞ KÖŞK - Feneryolu İstasyonu'na yakın, iki dönüm çamlık içinde, bol su, meyve, dört bölük, on bir oda. Galata Büyük Millet Han. No. 26



ACELE...