30 / 04 / 2024

Fer Yapıdan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı

Fer Yapıdan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis, Parima Merter ve İTower Bomonti ofis projeleri için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya "Fer Yapı'dan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı" sloganıyla tanıtılıyor.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

Fer Yapı İstwest Projesi!

Fer Yapı İstwest Projesi 'nde daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Basın Ekspres Yolu'na bağlantılı konumda olan projede peşinatsız ödeme seçenekleri sunuluyor.

İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı kapsamında taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor.

Fer Yapı'dan üniversiteli öğrencilere akıllı yatırım fırsatı!

Fer Yapı Mai Residence'dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını üstlenen FerYapı, bu sayede gençlerin ilk yatırımlarını yapmalarına da öncülük ediyor.

Fer Yapı'dan yeni evlilere uygun ödeme imkanları!

Fer Yapı'nın Kartal’da hayata geçirdiği projesi Mai Residence’dan gayrimenkul almak isteyen gençler, yeni evliler, evlenmek üzere olanlar, kısacası ilk konut yatırımını yapacaklar hiç peşinat ödemeden ev sahibi olabilecek.

Fer Yapı İstwest satılık daire!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 120 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Fer Yapı İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Fer Yapı İstwest Rezidans satılık!

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen proje 988 adet daireden meydana geliyor. Fer Yapı İstwest Rezidans satılık daire tipleri 1+0 'dan 4+1' e kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

İstwest Fer Yapı satılık daire!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

İstwest Fer Yapı adres bilgileri!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İstwest Fer Yapı adres bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde ödemeler 1 yıl sonra!

Fer Yapı'nın hayata geçirdiği projede toplam 213 daire ve 144 home ofis yer alıyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz konut sahibi olunan Fer Yapı Mai Residence'ta 1. blok hemen teslim ediliyor.

Fer Yapı Parima ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesinde ofis büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Fer Yapı Parima ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Parima fiyat listesi!

Fer Yapı Parima fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Parima Merter’de yer alan ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiyor.

Fer Yapıdan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı Haberi

Fer Yapıdan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı

Fer Yapı'nın 3 projesi için geçerli olan ve "Fer Yapı'dan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı" sloganıyla yükselen kampanya kapsamında ödemeler teslimden sonra başlıyor ve 100 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. 


Premier Kampüs Ofis!

Teslimleri bu yıl Aralık ayında gerçekleşecek olan Premier Kampüs Ofis'te küçük, orta ve büyük ofis tipleri yer alıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor.


Toplam 20 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Premier Kampüs Ofis'te yer alan ofislerin alanları 25 bin metrekareye kadar ulaşıyor. Projede sağlık merkezi, parti odası, hobi odaları, kapalı otopark, SPA, spor alanları, toplantı odaları gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Parima Merter!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakikalık mesafede bulunan Parima Merter Ofisler E-5'in hemen yanında yer alıyor. Proje 224 adet bağımsız birimden meydana geliyor.


Sosyal yaşam alanları backoffice concierge hizmetleri,...