11 / 05 / 2024

Ferda Çatalkaya

Ferda Çatalkaya

Osas İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 10 Mart 2015 'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik 'te, Onur Yıldırım, Ferda Çatalkaya ortaklığında kuruldu.

Ferda Besli Kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ferda Besli kimdir? Ferda Besli daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ferda Besli'nin biyografisi..

İzmir'de konut imarlı 4 arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın! 

İzmir ili Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karaburun ilçesi, Merkez, İskele ve Çatalkaya mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve satışla ilgili tüm detayları...

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selimn Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere’deki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan İnönü, Çatalkaya, Atatürk ve Narlı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar planlara itiraz edeceklerini belirtti.

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

Emfer Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Emfer Yapı Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emincan Güvenilir ve Ferda Güvenilir ortaklığında kuruldu.

Onem Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onem Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferda Çatalkaya tarafından kuruldu.

Adora Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adora Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferda Yılmaz tarafından kuruldu.

Türkiye'de 200 bin bina kentsel dönüşüme girdi! 

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, Türkiye'de 200 bin binanın kentsel dönüşüm kapsamına girdiğini söyledi. Ayrıca, 1.2 milyon adet binanın kentsel dönüşüm için sırada olduğunu belirtti. 

İmar barışından 19 milyar TL geldi!

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Çatalkaya, "İmar Barışı’na başvurular için 15 Haziran, ödemeler için ise 30 Haziran son gün olacak. Şu ana kadar 10 milyon adet başvuru yapıldı ve 19 milyar liralık gelir elde edildi" dedi..

Ferda Çatalkaya Haberi

Ferda Çatalkaya

Osas İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Onur Yıldırım, Ferda Çatalkaya ortaklığında kuruldu.


Osas İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu;ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU  İNŞAAT : a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...