12 / 05 / 2024

Ferda Deveci

Ferda Deveci

Ferda Deveci yaklaşık 2 ay önce Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Deveci, Demir İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürlüğü'nden sonra Makyol Yapı'da çalışmaya başladı.

Ferda Deveci kimdir?

Ferda Deveci, yaklaşık 2 ay önce Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Peki, Ferda Deveci kimdir? Ferda Deveci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ferda Deveci...

Avukattan ev sahiplerini çıldırtan çıkış: Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar artmaya devam ederken, Avukat Sibel Sevinç Deveci Özçelik, ev sahipleri için çarpıcı bir yorumda bulundu. Ev sahipleri için 'Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden' diyen Özçelik'e 'Mafya mısın?' soruları geldi.

Ev sahipleri artık daireyi aile yakınlarına, şirketlerine satıyor: Tahliye bu şekilde yapılıyor! 

Ev sahipleri artık daireyi aile yakınlarına, şirketlerine satarak kiracılarını tahliye ediyor. Avukat Sibel Sevinç Deveci, konuya ilişkin X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Peki ev sahipleri ve kiracılar bu konuya ne diyor? İşte gelen yorumlar...

Ken Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ken Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Deveci tarafından kuruldu.

Ferda Besli Kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ferda Besli kimdir? Ferda Besli daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ferda Besli'nin biyografisi..

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selimn Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Bu kış çok zor geçecek! Her şeye hazırlıklı olun!

Sozcu.com.tr'den Emre Deveci'ye konuşan eski BOTAŞ Gaz Alımı Daire Başkanı Ali Arif Aktürk, gaz fiyatlarının çok yüksek seyrettiğine işaret ederek “Çok endişeliyim, bu kış çok zor geçecek” dedi.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Deba Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Deba Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Kazım Deveci ve Tolga Baskın ortaklığında kuruldu.

Samsun Atakum Belediyesi'nin mülkleri icradan satılıyor!

31 Mart seçimlerinin ardından koltuğa CHP’li Cemil Deveci oturunca, eski dönemden kalan borçlar da gün yüzüne çıktı.

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Si-Ti Grup İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si-Ti Grup İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Deveci tarafından kuruldu.

Ferda Deveci Haberi

Ferda Deveci

Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Ferda Deveci 2 ay önce Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü olarak yeni işine başladı. Daha önce ise Demir İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürü olarak çalışıyordu.


Ferda Deveci...